Noaptea cercetatorilor 2013, 27 septembrie

noaptea-cercetatorilor-galati-danubiusGalati, Universitatea Danubius, 27 septembrie, orele 17.00 – 23.00
Noaptea Cercetatorilor 2013 va scoate cercetatorul din tine!
Ce poți face la Noaptea Cercetătorilor?
ZONA UNIUNII EUROPENE
17.00 – 20.00 Poti descoperi si contribui la harta stiintifica a Europei. Participa la concursul de cultura stiintifica europeana!
Noaptea Cercetatorilor 2013 este un eveniment European – in aceeasi seara se organizeaza evenimente similare in peste 300 de orase din UE. In ce directie isi indreapta curiozitatea cercetatorii din orasul tau? Dar din celelalte orase europene pe care le cunosti?
Incepi apoi aventura stiintifica!
ZONA KNOWLEDGE va gazdui institutele de cercetare din orașul tau. Fiecare dintre acestea isi va prezenta cercetatorii, reusitele lor si cele mai interesante aspecte ale muncii de laborator.
ZONA  SCI FUN este dedicata stiintei interactive. Vei putea interactiona cu roboti si drone, vei avea acces la tehnologiile viitorului, vei experimenta si iti vei testa inclinatiile spre stiinta.
ZONA  AGORA este destinata dezbaterilor legate de progresul stiintific. Aici vei intalni cercetatori, exploratori si scriitori SF din orașul tau – le poti pune intrebarile stiintifice carora nu reusesti sa le gasesti explicatie.
Tot in AGORA vor fi expuse lucrarile inscrise in concursul Laboratorul Anului 2099.
Va asteptam!

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola