Nikon COOLPIX L810

Noul Nikon COOLPOIX L810 vine cu un aspect clasic, însă cu setări moderne. 16 megapixeli şi un zoom de 26x fac din această cameră foto una performantă, cu fotografii foarte clare şi o apropiere a imaginii extrem de mulţumitoare.

În mod normal, funcţia ”Automat” are grijă ca setările aparatului să fie perfecte pentru fotografiile care sunt făcute în condiţii obişnuite. Pentru cazurile excepţionale, Nikon COOLPOIX L810 vine cu o serie de opţiuni gata să ajute posesorul să nu rateze nici un cadru preferat. Astfel, funcţia VR (de reducere a vibraţiilor) îl asistă atunci când mişcă aparatul foto sau face poze din maşină. De asemenea, fotograful amator poate realiza o serie de fotografii una după alta şi, automat BSS-ul să selecteze pe cea mai clară dintre ele.

Acest aparat foto de la Nikon are un buton dedicat pentru înregistrări video, iar calitatea imaginii este bineînţeles HD, 720p. Funcţia ”16MP” ajută pe cei ce vor să aibă parte de fotografii extreme de detaliate, ce ar putea fi printate la dimensiuni de poster. Ecranul modelului COOLPOIX L810 este unul LCD de 7,5 cm (3.0 inch), şi indiferent de mediul luminos sau mai puţin luminos, redarea este foarte clară.

Interesant este că există pentru Nikon COOLPOIX L810 un mod de fotografiere 3D, imaginile putând fi redate apoi pe calculatoarele compatibile 3D. Aparatul mai dispune de un obiectiv NIKKOR cu un zoom de 26x, fapt ce conferă un avantaj celor ce au nevoie să pozeze la distanţă.

Producătorii de la Nikon au dorit ca COOLPOIX L810 să aibă un mod de alimentare obişnuit, folosindu-se de baterii AA, însă noutate vine în ceea ce priveşte transferul datelor, care se face fără fir, direct pe telefonul mobil sau pe calculator. Firma are chiar şi un serviciu special de share al pozelor.

Nikon COOLPOIX L810 este disponibil pe piaţa românească la preţuri începând de la 1100 de lei şi se dovedeşte a fi un aparat complet pentru amatorii de fotografie.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola