Nightwish ajunge la București pe 10 Decembrie

Nightwish pornește la finalul acestui an în turneu cu o nouă producție, un convoi de tiruri angrenate în cel mai ambițios proiect de până astăzi al formației. România este inclusă pe traseu cu un concert în București, pe 10 Decembrie, la Romexpo.

nightwish_bucharest-web-2015

Arch Enemy și Amorphis, invitați pentru încălzirea atmosferei concertelor Nightwish din acest turneu, aduc evenimentul de la Romexpo aproape de nivelul unui festival ideal pentru publicul fidel muzicii metal.
Originară din micul și rusticul oraș Kitee, apropiat de granița cu Rusia, Nightwish a devenit Simbolul Nordului în aria muzicii symphonic metal, o formație după care mulți alții se ghidează. Cariera lor internațională a început în 1999 cu albumul Wishmaster. Nightwish este una dintre primele formații de pe scena symphonic metal. Formația are în spate câteva turnee mondiale și spectacole sold-out în jurul lumii.
Muzica lor este inspirată de scrierile lui Tolkien și poveștile lui Stephen King, dar și de autori precum Edgar Allan Poe și Walt Whitman și poate fi descrisă ca o compoziție plină de semnificații, întunecată dar nu tristă, un film născut din muzică, o călătorie ce se regăsește în fiecare piesă.
Endless Forms Most Beautiful, albumul de studio cu numărul opt al celei mai cunoscute trupe de symphonic power metal, a fost lansat în Europa pe 27 martie 2015.  Este primul disc al formației cu noua solistă, Floor Jansen și alături de Troy Donockley, care a trecut de la statutul de invitat, la cel de membru cu drepturi depline. Este și primul material fără bateristul Jukka Nevelainen, care a luat o pauză de la activitatea formației din cauza insomniei cronice de care suferă, fiind nevoit să abandoneze înregistrările albumului și turneul mondial de promovare al acestuia. Astfel, partea de percuție a fost preluată de Kai Hahto, cel pe care fanii ARTmania l-au putut vedea alături de Swallow The Sun la ARTmania Festival Sibiu 2010.
ARTmania prezintă concertul din România pe 10 decembrie 2015, unul dintre cele 20 de show-uri organizate în turneul de promovare al albumului Endless Forms Most Beautiful și singurul din Europa de Sud-Est.
Biletele sunt disponibile pe site-ul dedicat evenimentului, precum și în rețelele partenere: Tomtix, Eventim și Myticket.
Pentru cele mai recente detalii despre evenimentul Nightwish la București și comunicări rapide, accesați pagina de Facebook dedicată.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola