„Nichita & Tango” la Casa de Cultura a Sindicatelor, 29 iunie

Un spectacol in premiera nationala cu versuri de Nichita Stănescu si tango va avea loc in 29 iunie, de la ora 19.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor.
MARIO DANCE ATELIER aduce la luminile rampei un nou spectacol, in premiera pe tara, pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor: ”Nichita & Tango”. Interpreteaza balerini din trupa Mario Dance Atelier si actori de la Teatrul National, într-un format scenic de mare finete coregrafica si teatrala.
Trupa Mario Dance Atelier este primul atelier de dans inființat în România, unde pot fi învățate toate stilurile de dans, fiind cursuri pentru amatori și pentru profesioniști.
Spectacolul a fost conceput și regizat de Mario Grosu, cel care conduce MARIO DANCE ATELIER.
„Nichita & Tango” imbina tango-ul, body percution si versuri de dragoste din poezia lui Nichita Stanescu intr-un show senzational, pasional si plin de energie, realizat intr-o maniera coregrafica de exceptie.
Veti avea parte de o mare surpriza: momente de body percution, realizate de doi dansatori care au incantat scena de la „Cirque de soleil”. Alaturi de trupa lor, sezonul acesta au fost finalisti la concursul „Romania Danseaza”.

CCS-sambata-29iunie

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola