Ne marim echipa! Cautam colaboratori

Yup, ati citit bine, suntem in cautare de oameni pentru a mari echipa PrinGalati.ro. 🙂 Asadar, daca sunteti interesati sa faceti parte din echipa noastra, va invit sa cititi mai jos detaliile.
Cerinte principale: avem nevoie de oameni pasionati de muzica, teatru si orice inseamna cultura, care cunosc deja bine & le place proiectul PrinGalati.ro care stiu sa scrie corect gramatical (si isi doresc sa lucreze pe viitor in jurnalism). Vrem o colaborare de lunga durata, contam pe seriozitatea voastra.
Ce trebuie sa faci: sa cauti constant stiri, sa vii cu idei de articole, sa tii legatura cu organizatorii de evenimente, sa mergi la concerte sau premiere de film pentru a face recenzii, sa mergi la teatru, expozitii si lansari de carte (tot pentru recenzii) etc.
Va invit sa-mi dati un mail cu mai multe detalii despre voi doar daca sunteti cu adevarat interesati sa intrati in echipa noastra: de [at] pringalati.ro. Pentru inceput, voi alege mai multe persoane (in functie de experienta anterioara, comentariile lasate la noi pana acum etc) iar dupa aceea voi da cateva taskuri (articole de scris).
Succes! 🙂
In acelasi timp cautam si PR pentru site-ul nostru. Cerinte: Abilitati excelente de comunicare (verbal si scris), pasiune pentru cultura in general, implicare, simtul umorului, creativitate, ingeniozitate, notiuni de promovare online si marketing. Experienta in domeniu ar fi de preferat, dar sunt o multime de lucruri care se invata din mers, mai ales ca traim in secolul vitezei. Pornim? Astept date despre voi la adresa de [at] pringalati.ro

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola