Music Arena, o nouă locaţie de concerte în Galati

Music Arena este o noua locatie de concerte in Galati. Cu o suprafaţă de 1000 metri pătraţi, o scenă profesională de 50 de metri pătraţi şi înaltă de 1,60 metri, sonorizare de 30 kW şi lumini la standarde europene, giganticul cort de la Grădina Publică va fi gazda unor concerte memorabile pentru cei peste 600 de invitaţi pe care-i poate primi. Sistemul de climatizare performant va permite realizarea de evenimente muzicale, dar şi de altă natură, şi în sezonul rece. Evident, arena are în dotare şi un bar gigantic ce va satisface toate exigenţele publicului cunoscător.
Inaugurarea noii locatii va avea loc joi, 21 iulie, urmand ca invitat special si cel care va face botezul acestei locatii sa fie Horia Brenciu care vine impreuna cu propria orchestra. Informatii si rezervari 0741 102000.
Horia Brenciu s-a nascut la data de 27 august 1972 a fost prezentator, producator de spectacole si evenimente, entertainer, interpret, actor – sunt doar cateva dintre activitatile care il caracterizeaza pe Horia Brenciu. A urmat Colegiul National Andrei Saguna Brasov, a continuat studiile la Scoala Populara de Arta Brasov – pian si canto -, iar in anul 1998 a terimnat Academia de Teatru si Film Bucuresti. In prezent Horia a revenit la unul dintre primele sale pasiuni – muzica. Are un frate solist la Opera bucuresteana.
In 2007, Horia Brenciu a lansat discul intitulat 35, primul album din cariera solo a lui Brenciu, un material in care artistul abordeaza stilul funk si soul, genuri foarte putin exploatate de catre artistii din Romania, dar cu o lunga istorie in muzica internationala.
În mai 2010, Horia Brenciu a lansat cel de-al doilea album din cariera sa, „37”, despre care spune că este inspirat de femeie şi de dragoste, „din dorinţa de a da viaţă sentimentelor şi gândurilor”.
Pe CD, în afara celor 12 piese, este disponibil şi clipul piesei „I love you” (prima compoziţie a artistului) şi un interviu cu Horia Brenciu şi orchestra sa. Artistul îşi descrie cu mândrie ultimul album, spunând „în afară de starea de melancolie pe care ne-o dă primul single, Ultimul Dans, pe 37 mai sunt şi stări de nervi, de lacrimi, de nebunie, de mare placere, de sublim şi de un romantism incurabil!”
Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola