Motley Crue canta la OST Fest 2012!

Organizatorii OST Fest au adaugat pe afisul acestei editii un nou nome: Motley Crue. Trupa va fi headliner in prima zi, vineri, pe 15 iunie.
Pe 15 iunie, pentru prima oara in Romania, vor urca pe scena de la Zone Arena pentru un show ce se anunta incendiar: Vince Neil, Tommy Lee, Mick Mars si Nikki Sixx – membrii fondatori ai formatiei.
Controversata dar si adulata, trupa Motley Crue a reusit sa vanda de la infiintarea sa in 1981 pana azi peste 80 milioane de albume. Motley Crue este o trupa de glam metal, care a reusit sa castige respectul fanilor americani odata cu lansarea primului lor album ”Too Fast For Love”.
Rasfatata in America si asteptata cu nerabdare de iubitorii de heavy metal de pe toate continentele, Motley Crue a marcat istoria anilor 80 cu albume precum ‚”Shout at the Devil” ( 1983), ”Theatre of Pain” (1985) si ”Girls, Girls, Girls” (1987).

montley-crue-ost-fest

Implicarea membrilor trupei in numeroase scandaluri ce au avut in prim plan consumul de alcool si droguri au adus o perioada de declin, dar dupa 1988 cand toti membrii trupei au intrat intr-un program de dexintoxicare, Motley Crue revine in forta in piata muzicala cu doua albume: „Dr. Feelgood” si ”Motley Crue”. Acesta din urma, lansat in 1994, a reprezentat marele succes comercial al trupei si a intrat in topul Billboard 200 direct pe pozitia cu numarul 7. Au urmat apoi „Generation Swine”, „New Tattoo” si „Saints of Los Angeles” in 2008.
Fiecare concert al trupei Motley Crue este unic si special, pregatit cu minutiozitate de membrii sai si iata, a venit si randul romanilor sa se bucure live de spectacolul ce reuseste sa creeze isterie in randul fanilor din toata lumea.
Sunt putin romani care nu au ascultat si fredonat hituri precum ”If I Die Tomorrow”, ”Wild Side”, „The Saints of Los Angeles”,”Girls, Girls, Girls” sau ” Dr. Feelgood”.
Mick Mars, chitaristul trupei a inregistrat un mesaj special pentru fanii Motley Crue din Romania, mesaj ce poate fi vizionat si ascultat mai jos.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola