„Motanul încălţat“, un spectacol pentru cei mici, la Teatrul Dramatic

Duminică, 18 octombrie, incepand cu ora 10.30, una dintre cele mai îndrăgite poveşti ale copilăriei, „Motanul încălţat“ va prinde viaţă, la Teatrul Dramatic.

motanul-incaltat

Papusarii de la Gulliver ii invita pe cei mici la un spectacol pe placul lor, un spectacol modern, alert, plin de culoare şi ritm, jucat cu talent şi suflet, care pe lânga mijloacele clasice ale animaţiei, foloseşte şi tehnica proiecţiei digitale. Esenţa fiecarei întâmplari este un mesaj, iar caracterul fiecarui personaj câştiga expresivitate prin caricaturizare.
O combinaţie inspirata între jocul actoricesc, masca şi papuşa va arata tuturor ca visurile se pot împlini, chiar şi atunci când parinţii nu mai sunt cu tine, fraţii mari şi rai moştenesc toata averea, iar tu ramâi singur, doar cu un motan. Copiii vor face cunostinta cu motanelul istet, printul si frumoasa printesa, dar si cu fiorosul capcaun ce le vor da de furca celor trei personaje simpatice. Piesa de teatru este regizată de Daniel Stanciu, după cartea scrisă de Charles Perrault.
Din distributia piesei fac parte actorii: Ramona Pauc, Gina Geru, Eduard Sisu, Mircea Vajaiani si Aurelian Iorga. Pretul biletelor este, ca de obicei, 10 lei pentru adulti si 8 lei pentru cei mici.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola