Miss Galati Braila @ Music Arena, 24 septembrie

Evenimentul Miss Galati Braila 2011 este un concurs de frumusete care va selecta 20 din cele mai frumoase tinere care se vor intrece pentru castigarea unui titlu ce le va imbunatati simtitor cariera in domeniu la nivel national si international si totodata le va aduce castigarea unor premii substantiale.
Aceste premii vor consta in excursii in tara si strainatate (Antalia 14 zile 2 persoane), imbracaminte/incaltaminte, cosmetice, parfumuri, bijuterii, gablonturi, abonament salon infrumusetare, sesiune solar, piscina, masaj, fitness, book foto, cursuri de pregatire in domeniu. Toate participantele vor primi cate un cadou.
Castigatoarele concursului Miss Galati Braila 2011 au privilegiul de a putea intra direct in colaborare cu prestigioase firme de modeling cunoscute.
Mario Gori si Riccardo Gubiani vor oferi promovare la Roma Fashion Week si un book foto realizat de celebrul fotograf Pino Leone in valoare de 3500 euro (reprezentand cazare, transport pentru realizarea acestui book, vizita la trei designeri renumiti: Gai Mattiolo, Giada Curti, Gianni Sapone).
Juriul concursului va fi unul de elita si va include pe linga parteneri ai evenimentului si oameni de specialitate, precum si invitati speciali din tara si strainatate.
Juriul va acorda note fiecărei concurente, la fiecare probă de concurs, pentru fiecare dintre cele 4 criterii de evaluare: fizionomie, conditie fizica, personalitate cultura generala.
În urma concursului Miss Galati Braila 2011 vor fi acordate 10 premii:
Miss Galati Braila 2011
Premiul al II-lea
Premiul al III-lea
Miss Fotogenie
Miss Popularitate
Miss Talent
Premiul Presei
Premiul Special
Miss Music Arena
Miss Genys Models
Cei interesati sa participe la evenimentul MISS GALATI BRAILA 2011, se pot inscrie pana atunci pe site www.genysmodels.ro la sectiunea „CONTACT” si sunt asteptati sa participe si la castingul live de la inceputul lunii septembrie (2,3,4, septembrie 20111 la MUSIC ARENA).

ORGANIZATORI: GENYS MODELS SI MUSIC ARENA

De 9 ani GENYS MODELS ocupa un loc important pe piaţa de profil din Galaţi, clasându-se ca fiind prima dintre cele mai importante agenţii de modeling, atât ca volum de activitate, cât şi ca portofoliu de clienţi. GENYS MODELS” s-a făcut cunoscută în domeniu atât în ţara cât şi în străinătate prin prestaţii de înaltă ţinută.
In 2010 „GENYS MODELS” a reprezentat Romania si Moldova cu trei modele la unul dintre cunoscutele concursuri internationale de frumusete din Estul Europei desfasurat in Ucraina: „INTER MISS 2010” editia a – 8 – a. Tarile participante: Rusia, Ucraina, Polonia, Lituania, Letonia, Belorusia, Romania, Moldova.
Modelele participante de la „GENYS MODELS” au fost: Simona CONSTANTINESCU, Andreea VLAD si Oana HAHUI care s-a numarat printre castigatoare obtinand titlul de „VICE INTER MISS 2010”.
MUSIC ARENA – prezentare generala

– cea mai mare locatie de evenimente din Galati
– cel mai puternic sistem de sonorizare
– dotare tehnica de varf

INFO: 0742245383, 0723755833, 0765576081
[email protected]
www.genysmodels.ro

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola