Mihai Bendeac vine la Teatris, pe 26 martie, cu spectacolul ThE LivE!

Toți gălățenii care vor sa vadă cel mai controversat spectacol cu Mihai Bendeac, sunt invitati joi, 26 martie, începand cu ora 19.00 la Teatris.

bendeac foto

The Live este răspunsul lui Mihai Bendeac la dorința publicului de a se întâlni cu el in calitate de om de divertisment. Ani de zile, a refuzat acest gen de show dorind sa-si rezuma prestatia pe scena la ceea ce iubeste cel mai mult: teatrul.
The Live se situează la mijlocul drumului dintre stand up si teatru, fiind o reprezentatie despre felul ciudat, original, aparte, in care isi traieste viata un actor celebru atât pentru cariera cât si pentru problemele psihice, problemele cu legea, alcoolul, femeile, drogurile.
The Live înseamnă, in fond, o spovedanie comica. Show-ul adauga conceptului general de stand-up ceea ce actorii de teatru, film sau televiziune au ca si bagaj: interpretativitatea. Evident, persoanele publice din România , imitarea/parodierea lor, își regăsesc locul pe scena pentru ca, in mod natural, Bendeac este posedat de multiple personalități ce dau navala in viața lui.
Mihai Bendeac este un actor de comedie, parodist și prezentator TV, cunoscut mai ales pentru emisiunile „În puii mei”, „Românii au artiști”, „Teatru TV”, „iComedy”, Jurnalul unui burlac și „Mondenii”.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola