Metal, muzica irlandeza si trupe preferate la Peninsula 2012

Superlativele se aliniaza din nou in luna august la cel mai mare festival din tara, Peninsula, care va rasuna, in ultima din cele patru zile de desfasurare, pe ritmuri de metal.
Children of Bodom, una din cele mai cunoscute trupe de metal din lume, va canta pentru peninsulari pe 26 august. Finlandezii au o cariera de aproape 20 de ani in care au lansat sapte albume de studio, au strans fani in intreaga lume si au reusit sa inglobeze in muzica lor mai multe genuri de metal, de la power pana la melodic death. Ultimul lor disc, Relentless Reckless Forever, s-a vandut in 10.000 de exemplare, in prima zi de lansare, in Finlanda, si a atins 100.000 de exemplare vandute in lumea intreaga, la doar o zi de la aparitia pe piata.

O surpriza placuta va fi anul acesta, cu siguranta, trupa Firkin din Ungaria, care se autodescrie drept „crazy irish jumping” si promite sa faca o petrecere de top la Peninsula 2012! Hituri irlandeze cunoscute precum Whiskey in the Jar sau Wild Rover capata un suflu dinamic si proaspat in interpretarea trupei, iar fanii nu intarzie sa apara: primul lor album, Firkinfull of Beer, aparut in 2009, a ajuns la statutul de „disc de aur” in Ungaria. Turneul european din 2012 al formatiei va include si Festivalul Peninsula!

Trupele din Romania vor fi nelipsite pe malul Muresului, fie ca vorbim de Vama sau Sarmalele Reci, care vor canta pe 25 august – doua formatii care nu au dezamagit peninsularii niciodata!
Vama a lansat pe 16 mai un nou album, intitulat simplu „Vama 2012”, materialul discografic fiind inclus in recitalul lui Tudor Chirila &Co, alaturi de hiturile binecunoscute ale baietilor.
Rehab Nation revine la Peninsula dupa ce tinerii au castigat locul trei la concursul de talente organizat anul trecut la festival, concurs care a dat posibilitatea unui numar de 16 formatii sa cante live si sa impresioneze publicul si juriul.
Pe 26 august colorStar va canta din nou pentru peninsulari, trupa de electrock din Ungaria aducand si melodii noi, incluse in cel de al cincelea album, „Flow”, lansat in luna mai a acestui an.
Cele mai proaspete informatii despre cea de a zecea editie a Festivalului Peninsula le puteti gasi si anul acesta pe pagina oficiala www.peninsula.ro, precum si pe pagina de Facebook a evenimentului.
Festivalul Peninsula 2012 va avea loc intre 23 si 26 august pe malul Muresului, in vecinatatea Complexului de Agrement Weekend din Targu Mures.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola