Materiale de finisaj premium pentru amenajări interioare – Gresie, Faianta, Parchet

6wryc3224vdvyry

Gada Ceramic este un magazin de gresie, faianță și parchet din București, care oferă o gamă variată de modele de calitate premium, importate din Italia și din Germania. Gama noastră de gresie, faianță și parchet acoperă o varietate de stiluri și culori pentru a se potrivi cu orice gust și preferințe ale clienților noștri.

Toate produsele noastre sunt realizate din materiale de înaltă calitate, cu tehnologie avansată și design original propus de designeri premiați. In magazinul nostru din București veți găsi o multitudine de pardoseli din gama premium – gresie porțelanată rectificată pentru montaj la interior și la exterior, faianță pentru baie, faianță pentru bucătărie, parchet triplustratificat din lemn, parchet laminat și pardoseli hibride cum ar fi parchet SPC, LVT, parchet Dureco și parchet HyWood.

Gresia porțelanată este un material durabil, rezistent la abraziune, zgârieturi și la diferențele mari de temperatură când este montată la exterior. Cu modelele de gresie porțelanată se pot realiză proiecte unice de design la interior și la exterior.

Produsele din gresie portelanată sunt disponibile într-o gamă largă de stiluri, culori și dimensiuni. De asemenea, gresia portelanată este disponibilă într-o varietate de finisaje, cum ar fi mat, lucios, satinat sau texturat, pentru a satisface nevoile diferite ale clienților.

slnmq5jm8ad16ni

Atunci când vine vorba de utilizarea în exterior, gresia portelanată este foarte potrivită pentru pavarea teraselor, grădinilor și a altor zone de exterior. Deoarece este rezistentă la apă, îngheț și alte condiții meteorologice extreme, poate fi utilizată fără probleme și în zonele cu un climat schimbător.

În ceea ce privește utilizarea în interior, gresia portelanată este potrivită pentru pardoseli cu sau fără încălzire, pereti și chiar pentru blaturi de bucătărie sau de baie. Deoarece este rezistentă la zgârieturi și la uzură, este ideală pentru zonele cu trafic intens, cum ar fi holurile sau bucătăriile. Gresia portelanată produsă în Italia este apreciată pentru calitatea sa superioară și designul inovator. Producătorii italieni sunt renumiți pentru tehnologia lor de vârf și pentru materialele de cea mai înaltă calitate utilizate în producția de gresie portelanată.

psiyfupmafgzl1j

Faianța Italia pentru baie este realizată din aceleași materiale de înaltă calitate, cu o gamă largă de culori și stiluri pentru a se potrivi cu orice design de interior. Faianța pentru baie este disponibilă într-o varietate de dimensiuni și forme, de la cele mai mici plăci până la cele mai mari și mai late, astfel încât să putem satisface orice nevoie a clienților noștri.

Parchetul triplustratificat este un tip de parchet fabricat din trei straturi diferite de lemn, fiecare cu o grosime specifică și orientat într-o direcție diferită. Această structură face ca parchetul triplustratificat să fie extrem de stabil și durabil, rezistent la deformare și la schimbările de umiditate. Parchetul triplustratificat este, de asemenea, disponibil într-o varietate de culori și finisaje, de la cele mai naturale și clasice, până la cele mai moderne și elegante.

mw3rq6bXfgeXfh0

Parchetul laminat este un alt tip de pardoseală popular, realizat prin printarea unui strat decorativ de hârtie de lemn pe o placă de fibra (HDF). Acest strat decorativ poate fi imitat de multe ori textura și aspectul lemnului natural, dar este mult mai ușor de întreținut și mai ieftin decât parchetul triplustratificat din lemn natural.. De asemenea, parchetul laminat este foarte rezistent la uzură și la zgârieturi.

Parchetul hibrid Hywood este un tip de parchet stratificat produs în Germania, care utilizează lamele de parchet cu strat superior din lemn și un suport HDF impermeabil. Acest tip de parchet este cunoscut pentru durabilitatea și rezistența sa la umiditate, fiind ideal pentru zone cu trafic intens, precum bucătăriile, băile sau holurile. Lamelele de parchet cu strat superior din lemn sunt realizate dintr-un strat subțire de lemn natural de stejar, pe suport de HDF (fibră de lemn de înaltă densitate). Acest strat superior de lemn oferă parchetului un aspect natural și cald, în timp ce suportul HDF asigură stabilitate și durabilitate. Parchetul hibrid Hywood este cunoscut și pentru instalarea sa ușoară, datorită sistemului de îmbinare click. Această metodă de instalare permite lamelelor să fie plasate rapid și fără efort, fără a fi nevoie de adezivi sau instrumente speciale. Parchetul hibrid Hywood este o alegere excelentă pentru orice încăpere care necesită o soluție de podea durabilă și rezistentă la umiditate, cu un aspect natural și elegant.

Parchetul SPC este un tip de parchet rigid cu o structură de bază solidă, care îi conferă o durabilitate și stabilitate ridicată. SPC este prescurtarea de la „Stone Plastic Composite”, deoarece stratul de bază rigid este realizat dintr-un amestec de pulbere de piatră și PVC. Parchetul SPC are un aspect similar cu parchetul tradițional din lemn, dar este mult mai rezistent la zgârieturi, pătrunderea apei, murdărie și uzură. De asemenea, parchetul SPC este o opțiune bună pentru încăperi cu fluctuații extreme de temperatură sau umiditate, cum ar fi băile sau bucătăriile.

Dacă sunteți în căutarea de pardoseli de calitate premium, veniți la magazinul Gada Ceramic din București, unde puteți găsi o gamă largă de gresie porțelanată pentru interior și exterior, faianță pentru baie și bucătărie, parchet triplustratificat, parchet laminat și parchet hibrid de la producători de top din industrie. Toate produsele noastre sunt disponibile la prețuri competitive și sunt garantate pentru a fi de înaltă calitate și durabilitate.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola