Maria Ciobanu, în spectacolul „Lie, Lie Ciocârlie, Rămân a voastră Marie!”, la Sala Sporturilor

Maria Ciobanu, “ciocârlia cântecului popular românesc”, se retrage din activitate printr-un spectacol grandios intitulat sugestiv „Lie, Lie Ciocârlie, Rămân a voastră Marie!”, care va avea loc în Galaţi, Bucureşti, Craiova, Râmnicu-Vâlcea, Bacău, Iaşi şi Constanţa. Spectacolul din Galaţi este programat în data de 16 martie 2016, de la ora 19.30, la Sala Sporturilor.

ciobanu

Maria Ciobanu este un fenomen al folclorului românesc. Uimitoarele performanţe vocale ale artistei au fost recunoscute de la începutul carierei, aducându-i în scurt timp de la debut supranumele de “ciocârlia cîntecului popular românesc”. Cântecul care i-a adus nemurirea în inimile românilor, “Lie, ciocârlie”, exprimă pe deplin harul aproape nepământean al artistei.
Maria Ciobanu este reper şi simbol în cultura românească, cu o carieră strălucită de peste 60 de ani, fiind distinsă cu prestigioase premii şi distincţii, între care Crucea naţională Serviciul Credincios şi având gradul de ambasador al României la ONU.
Moştenirea artistică pe care Maria Ciobanu o lasă neamului românesc este sporită de cei trei copii ai domniei sale, artişti de excepţie ai scenei româneşti şi internaţionale: renumita soprană Leontina Văduva, adulată pe cele mai mari scene din lume; Camelia Ciobanu, artistă stabilită în SUA şi Ionuţ Dolănescu, copilul minune al celui mai celebru şi iubit cuplu din toată istoria muzicală a românilor.
Cu ocazia spectacolului de retragere, Maria Ciobanu va cânta împreună cu copiii domniei sale: Leontina Văduva, Camelia Ciobanu, Doiniţa şi Ionuţ Dolănescu. Atmosfera de sărbătoare va fi completată de artişti valoroşi, precum Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu, Gelu Voicu, Mioara Velicu, Gheorghe Turda.
Prezentarea şi voia bună vor fi asigurate de o gazdă desăvârşită, Văru’ Săndel, iar acompaniamentul va fi asigurat de orchestra „Doina Basarabiei”, conducător artistic şi orchestrator Valeriu Caşcaval, un maestru al ţambalului.
Biletele se pot procura de la casa de bilete a Sălii Sporturilor, la Casa de Cultură a Sindicatelor şi online, pe: vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, preţul fiind de 80 lei la categoria I şi 50 lei la categoria a II-a.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola