Magda Catone joacă la Galati, în savuroasa comedie de succes „Amanta”

Luni, 14 decembrie, începând cu orele 19:00 publicul este invitat la Teatrul Muzical Nae Leonard, unde se va pune in scena comedia „Amanta”.

amanta

Piesa de teatru „Amanta”, in regia lui Armand Calinovici, o adaptare dupa celebra lucrare „Incurca lume” de A.D. Hertz va fi pusa in scena de artisti de notorietate, iubiti de public pentru rolurile de exceptie interpretate in numeroase filme si piese de teatru din aria comediei: Ilinca Goia ( Olga), Magda Catone (Didina Strambuleanu), Marius Rizea (Bungrazescu Traian), Dorin Andone ( Matei Pintenaru) si Armand Calota (Emil Strambuleanu). Acţiunea piesei se desfăşoară la începutul secolului XX. În zori, avocatul Emil Strâmbuleanu se întoarce acasă cu o trăsură. Uuups… Didina nu doarme. E… furioasă! Câţi dintre dumneavoastră nu aţi pregătit o minciună când aţi lipsit o noapte din patul conjugal, pentru a o folosi în faţa nevestei răvăşite?! Dar ce faci atunci când minciuna, o invenţie de moment folosită de avocat, se transformă în realitate şi te trezeşti cu amanta în propria casă! Hai să vedem pe unde scoţi cămaşa… când în familie cumnatul e… PROCUROR!  Magda Catone  este o binecunoscută actriță din România. A absolvit Academia de Artă Teatrală și Cinematografică din București în anul  1982, la clasa profesorilor Amza Pellea și Ion Cojar. Și-a făcut debutul în film în anul 1981, când încă era în facultate, cu pelicula lui Lucian Pintilie, „De ce trag clopotele Mitică?”. Printre premiile câștigate se numără Premiul de interpretare la Festivalul de teatru de la Brasov din 1983 și Premiul special al juriului la Festivalul de Teatru de la Costinesti din 1984.
Pe de alta parte, actrita Ilinca Goia a absolvit Academia de Teatru si Film „I.L.Caragiale din Bucuresti in 1992 la clasa profesorului Florin Zamfirescu. A urmat apoi un stagiu de pregatire la Universitatea si Teatrul „Old Globe” din San Diego (SUA) , primind ulterior o bursa completa de studii la Academia Americana de Music-hall si Arta Dramatica („AMDA”) din New York unde a absolvit in 1996. Bogata sa experienta profesionala cuprinde spectacole in teatre de repertoriu din : San Diego – Civic Light Opera , Repertory Theatre si Bucuresti : Teatrul „C.I.Nottara”,Teatrul Roman-American „Eugene O’Neill” si Teatrul National „I.L.Caragiale”,sub semnatura unor importanti regizori. Printre premiile si distinctiile obtinute,se numara : Premiul de debut la Festivalul de film de la Costinesti , Premiul „Drama-Logue” acordat de Colegiul Criticilor din Los Angeles pentru cea mai buna actrita intr-un rol de drama, titlul de Societar de Onoare al Teatrului National din Bucuresti si Medalia „Ordinul Cultural” oferita de Presedintele Romaniei.
Biletele pentru acest spectacol au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate la pretul de 60 lei din reteaua Vreau Bilet, sau de la Teatrul Muzical Nae Leonard.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola