Luna Amara – un concert care nu are nevoie de descriere

Gălățenii de toate vârstele, fani ai formației Luna Amară, au cântat și au dansat la concertul susținut de aceasta vineri, în clubul Scena. Mult așteptatul spectacol s-a dovedit a fi unul de excepție, membrii trupei cap de afiș realizând un show inedit.

De încălzirea publicului s-a ocupat tânăra formație gălățeană Through Struggle. Aceasta abordează stilurile thrash/death metal și prestația lor pe scenă a fost pe placul publicului, care a cântat și dansat împreună cu membrii trupei atât melodii proprii, cât și din repertoriul internațional.

Astfel, spectatorii au fost cuprinși de buna dispoziție și au fost pregătiți pentru a savura fiecare moment al concertului formației Luna Amară.

Este greu de descris atmosfera unui concert susținut de trupa clujeană. Pur și simplu, evenimentul este cu totul diferit de cele oferite de alte formații de muzică rock din țara noastră, iar la realizarea unui concert de excepție, contribuie nenumărate aspecte: profesionalismul membrilor și dăruirea cu care cântă, muzica de calitate, versuri care sunt mai mult decât niște cuvinte, sunetul de trompetă care condimentează melodiile și lista nu se oprește aici.

Fanii au tremurat de emoție, au cântat și au aplaudat fiecare moment în parte. Sunetul trompetei lui Mihnea Blidariu, unul dintre aspectele originale ale trupei, face ca melodiile să capete o cu totul altă dimensiune. Din playlist-ul concertului de vineri seară nu au lipsit nici cele mai cunoscute melodii ale formației: „Gri Dorian” (preferata publicului), „Pietre în alb” sau „Roșu aprins”.

Cei care nu au fost prezenți la concertul de vineri din Scena, au de ce să le pară rău, au pierdut noaptea degeaba.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola