Cauta
Adauga
Sign In

Loredana porneste in martie in turneu in Romania si in Republica Moldova

După ce a lansat luna trecută single-ul “Lumea ta“, interpretat împreună cu Carla’€™s Dreams, şi ca urmare a succesului pe care l-au înregistrat concertele “Magic“ din noiembrie de la Sala Palatului, Loredana va porni în martie într-un turneu naţional de amploare prin România şi Republica Moldova. Astfel in Galati va ajunge pe 11 martie la Casa de Cultura a Sindicatelor.

afis-loredana-magic

Celebra cântăreaţa promite showuri incendiare în Constanţa, Galaţi, Piteşti, Chişinău, Iaşi, Botoşani, Suceava, Oneşti, Bacău, Braşov, Ploieşti, Târgu Mureş, Cluj, Oradea, Timişoara şi Deva. Datele urmează a fi anunţate săptămâna aceasta. Astfel, fanii Loredanei care nu au putut participa la concertele din noiembrie de la Bucureşti au acum ocazia să îşi vadă idolul în oraşele lor, în spectacole impresionante, cu invitaţi pe măsură şi costume excepţionale. Loredana le va oferi fanilor mai bine de două ore şi jumătate de muzică de toate genurile, de la muzică populară sau lăutărească, până la pop, hip hop sau dance!
Playlist-ul concertelor va conţine cele mai cunoscute hituri ale artistei. Evident, din playlist nu va lipsi nici noul single ‘Lumea ta’, interpretat împreună cu Carlaa€™s Dreams şi lansat la sfârşitul lunii decembrie.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

 
Publicitate: Marketerio
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola