LORA Band, in concert la Teatris

Vineri, 22 mai, incepand cu ora 21.00, Teatris va invita la un concert live sustinut de Lora alaturi de band-ul ei, care se afla intr-un turneu de promovare a celei mai noi piese, „Floare la ureche”.

Cantareata de muzica pop Laura Petrescu, cunoscuta publicului drept Lora, s-a nascut in Vaslui si a absolvit liceul „Sfânta Maria” din Galati. Prima trupa in care a cantat LORA a fost FM, insa la scurt timp s-a hotarat sa participe la competitia muzicala “Star Factory“, unde a obtinut locul al II-lea. Dupa acest succes a urmat colaborarea alaturi de alte doua fete in trupa “Wassabi“, colaborare care a incetat dupa aproximativ trei ani, cand Lora a decis sa debuteze in cariera solo. Lora a participat la selectia nationala Eurovision, cu piesa „Come Along”, cantata în duet cu Sonny Flame.
In 2010, Laura Petrescu a început o colaborare cu Adrian Sîna, liderul formatiei Akcent. Impreuna au lansat piesa My Passion. LORA a cantat si alaturi de Sensor în deschiderea concertului Faithless, de la Bucuresti.
La începutul anului 2011, Lora a lansat piesa „No More Tears”. În 2011, ea a lansat piesa „Fall In Love Tonight”, melodie ce a urcat în scurt timp pe locul I in topuri in Turcia si in alte tari. Ulterior a lansat alte melodii printre care amintim: „Fara el”, „Capu sus”, „Puisor”, „Draga”, „Arde” si cel mai recent,”Floare la ureche”.
Pretul unui bilet la acest concert este de 60 lei.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola