Cauta
Adauga
Sign In
Vineri, 22 mai, incepand cu ora 21.00, Teatris va invita la un concert live sustinut de Lora alaturi de band-ul ei, care se afla intr-un turneu de promovare a celei mai noi piese, „Floare la ureche”.

Lora-teatris-2015

Cantareata de muzica pop Laura Petrescu, cunoscuta publicului drept Lora, s-a nascut in Vaslui si a absolvit liceul „Sfânta Maria” din Galati. Prima trupa in care a cantat LORA a fost FM, insa la scurt timp s-a hotarat sa participe la competitia muzicala “Star Factory“, unde a obtinut locul al II-lea. Dupa acest succes a urmat colaborarea alaturi de alte doua fete in trupa “Wassabi“, colaborare care a incetat dupa aproximativ trei ani, cand Lora a decis sa debuteze in cariera solo. Lora a participat la selectia nationala Eurovision, cu piesa „Come Along”, cantata în duet cu Sonny Flame.
In 2010, Laura Petrescu a început o colaborare cu Adrian Sîna, liderul formatiei Akcent. Impreuna au lansat piesa My Passion. LORA a cantat si alaturi de Sensor în deschiderea concertului Faithless, de la Bucuresti.
La începutul anului 2011, Lora a lansat piesa „No More Tears”. În 2011, ea a lansat piesa „Fall In Love Tonight”, melodie ce a urcat în scurt timp pe locul I in topuri in Turcia si in alte tari. Ulterior a lansat alte melodii printre care amintim: „Fara el”, „Capu sus”, „Puisor”, „Draga”, „Arde” si cel mai recent,”Floare la ureche”.
Pretul unui bilet la acest concert este de 60 lei.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

 
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola