Logitech Pro Webcam C 920 – apeluri video pe televizorul HD

Prima cameră Web Logitech a ajuns întâia oară pe rafurile magazinelor în 1988. De atunci, compania a reprezentat unul dintre principalii furnizori de astfel de periferice multimedia. Ajunşi în 2012, pretenţiile au crescut si tehnologia a avansat, iar astfel s-a ajuns la cea mai dotată camera Web din portofoliul companiei, acesta fiind totodată şi singurul produs certificat de Skype pentru convorbiri video de 1o8op – este voba despre Logitech HD Pro Webcam C920.
Logitech TV Cam HD – constituie una din cele mai naturale modalităţi de a face video calling. Îţi oferă ţie şi familei tale libertatea de a te mişca prin jur, în timp ce conectat fiind, comunici cu persoanele dragi.  Această cameră HD poate fi ataşată la ecranul televizorului sau cel al PC-ului. Programul Skype este încorporat, deci nu mai este nevoie să te conectezi sau să instalezi un software – dacă prietenii tăi au deja un cont Skype, îi poţi suna direct pe smartphone-ul lor, laptop , TV sau tabletă. Mai mult de atât, soneria cu care este dotat, îţi dă de ştire că te apelează cineva, indiferent dacă televizorul este sau nu închis iar sursa de alimentare asigură că aceasta este pregătită pentru apeluri. Logitech a moştenit o imagine video de înaltă calitate. Datorită  tehnologiei Logitech Fluid Crystal şi specialistului german în optică, Carl Zeiss, utilizatorul va experimenta sunet şi imagini foarte clare, chiar şi în încăperi cu lumină redusă. Tot datorită lui Carl Zeiss, în spatele ansamblului optic se ascunde un senzor cu o rezoluţie de 3MP, care prin interpolare permite captura foto la o rezoluţie de până la 15MP.

Instalarea este rapidă  şi foloseşte conectivitate Ethernet sau Wi-Fi cu HDTV, folosind o telecomandă simplă. Acest dispozitiv  TV high-definition  va fi disponibil în Europa începând cu luna septembrie la un preţ de aproximativ  200 euro.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola