Logitech prezintă un mouse wireless Signature M650 în două variante, una pentru business

Logitech începe anul 2022 cu o lansare de periferice şi anume un mouse wireless, disponibil în două variante de dimensiuni. E vorba despre Logitech Signature M650 şi Signature M650 for Business. Este un mouse confortabil, care include o variantă personalizată pentru stângaci, oferind o experienţă de lucru cât mai bună pentru o gamă largă de public.

Acest mouse wireless este uşor de integrat în orice spaţiu de birou, fiind gândit pentru a îmbunătăţi experienţa de lucru. Este dotat cu rotiţă de scroll SmartWheel, iar click-urile sunt foarte silenţioase. Designul sculptat face produsul mai ergonomic, rapid şi confortabil. Fie că lucrezi la un document sau navighezi pe Internet, rotiţa de scroll SmartWheel te ajută să ai extra precizie şi rapiditate.

Acest periferic vine în două variante de mărime: Signature M650 şi Signature M650L. Ambele au tehnologie SilentTouch, care reduce zgomotul click-urilor cu 90%. Asta e e important în timpul unui apel video, dar şi când lucrezi de acasă şi doarme cel mic de exemplu. Bateria mouse-ului durează 2 ani, iar acest model aduce şi o opţiune pentru persoanele stângace. Designul sculptat implica o zonă moale pentru poziţionarea degetului mare şi prindere laterală din cauciuc.

Utilizarea sa te ajută să lucrezi confortabil ore întregi. Puteţi de asemenea personaliza butoanele laterale pentru comenzi rapide cu ajutorul softului Logitech Options+. Signature M650 este disponibil pe nuanţele off-white, graphite şi rose. Este compatibil cu Windows, macOS, Linux, ChromeOS, iPadOs şi Android. Se poate conecta prin Bluetooth R Low Energy şi prin receptorul Logi Bolt USB Este fabricat din plastic reciclat post consumator în proporţie de 64% la modelul de culoare graphite şi 26% pentru cel rose, plus 26% pentru cel off white.

În România acest mouse se va putea achiziţiona de la partenerii Logitech la preţul recomandat de 229.9 lei.

Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola