Logitech aduce un plus de culoare biroului prin noile periferice POP: mouse și tastatură – disponibile deja local

Prin intermediul unui comunicat de presă proaspăt sosit în inbox-ul nostru aflăm astăzi detalii despre cea mai nouă lansare Logitech. Vorbim despre un combo de tastatură și mouse POP, periferice care aduc un plus de culoare biroului.

Acestea fac parte din lineup-ul Studio Series și vin cu un plus de personalitate și culori vibrante. Redefinesc felul în care ar putea arăta spațiul nostru de lucru. În cazul tastaturii POP avem și ceva inedit. Aceasta vine cu 8 taste emoji interschimbabile, 4 dintre ele fiind deja montate pe tastatură.

Tastele emoji se pot seta cu ușurință în funcție de favorite printr-un shortcut sau folosind aplicația Logitech Options. Aceasta este o tastatură mecanică, ușor de folosit și confortabilă care aduce și funcții de ultimă generație. Are un aer ușor retro și aduce 12 noi shortcut-uri. Avem Snip Screen, Mute Mic și Media Keys.

Mouse-ul Logitech POP adoptă un design compact și este ușor de transportat în geantă sau chiar buzunar. Vine cu o rotiță Smartwheel care trece automat de pe modul high-precision pe speed roll. Are un design confortabil și aduce un buton central care deschide meniul de emoji. Vine pe mai multe culori vibrante și aduce un plus de veselie în spațiul tău de lucru.

Ambele produse se pot conecta simultan la 3 device-uri diferite prin Bluetooth sau prin receiver-ul wireless Logit Bolt. Livrează autonomie generoasă și ni se promit aici produse durabile. Tastatura POP oferă suport macOS, Windows, iOS, iPadOS, ChromeOS și Android. În schimb mouse-ul POP poate fi folosit cu terminale Windows, macOS, iPadOS, ChromeOS și Linux.

Produsele sunt disponibile deja la eMAG:

Citiți articolul original pe Gadget Zone

Declinarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola