Cauta
Adauga
Sign In

Logan II si Sandero Facelift – lansate la Salonul Auto de la Paris

A sosit ziua cea mare pentru Dacia. Joi, 27 septembrie 2012, Dacia a lansat noi variante la cele mai populare modele ale sale: Logan şi Sandero.
Dacia Logan II
Având un preţ de pornire de 7.700 de euro, Logan II vine cu îmbunătăţiri vizibile faţă de generaţia precedentă. În exterior, maşina are un aer mult mai agresiv şi mai rafinat, producătorii renunţând la formele pătrăţoase ale primei variante de Logan.
În interior, Logan II vine cu o planşă de bord restilizată, atracţia principală a acesteia fiind sistemul multimedia cu tochscreen, împrumutat de la Lodgy.
La capitolul motorizare, Logan II vine întradevăr cu câteva inovaţii. Aici vorbim despre motorul TCe de 0,9 litri, pe benzină, ce dezvoltă o putere de 90 CP. De asemenea, pentru Logan II mai sunt disponibile încă două tipuri de motorizări: 1.6 şi 1.5 D.
Sandero Facelift
Odată cu proiectarea noii generaţii de Logan, cei de la Dacia s-au gândit că nu ar fi rău să propună şi un facelift pentru Sandero. Astfel, joi, la Salonul Auto de la Paris a fost lansată şi varianta Facelift pentru Sandero.
La exterior, maşina este destul de diferită faţă de varianta iniţială, aducând oarecum cu un Volkswagen Polo. Astfel, Sandero Facelift beneficiază de o grilă frontală mărită şi de stopuri noi.
În interior, Sandero rămâne cu acelaşi design simplist, singurele elemente de noutate fiind inserţiile de aluminiu, ce şi-au propus să spargă monotonia şi plictiseala pe care ţi-o transmite bordul.
În ceea ce priveşte motorizarea, pe lângă variantele cunoscute deja, Sandero beneficiază, la fel ca şi Logan II, de economicul TCe.
Preţul de pornire pentru noul Sandero este de 7.900 euro, sensibil mai mare decât cel pentru Logan II. Ambele modele vor fi scose pe piaţă până la sfârşitul acestui an, Sandero Facelift urmând să fie comercializat înainte noului Logan.

[nggallery id=3]

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

 
Publicitate: Marketerio
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola