„Locația probabilă a lui Zelensky este orașul românesc Brașov”. Știrea care șochează vine din partea Rusiei si bineinteles ca e fake news

zelensky

Ipoteză-șoc a presei din Rusia. Jurnaliștii de la agenția RIA Novosti, susțin că președintele Ucrainei Volodimir Zelensky nu ar fi ascuns într-un buncăr din Kiev, așa cum susține chiar el, ci s-ar afla în România, la Brașov.

Presa apropiată lui Vladimir Putin susține că Volodimir Zelensky s-ar afla la Brașov, în România

Agenția de presă RIA Novosti susține, de asemena, citând un cont de Telegram, că imaginile cu președintele ucrainean din bucărul său ar fi trucate și că el s-ar afla, de fapt la Liov sau în Brașov. De asemena, jurnaliștii ruși spun, citând același cont de Telegram, faptul că pe site-ul Flightradar, unde pot fi văzute toate zborurile în timp real, utilizatorii au putut observa o aeronavă care a decolat de la granița dintre Ucraina și România însoțită de elicoptere ale armatei ucrainene.

volodimir zelenski este in brasov

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a părăsit Kievul, iar apelul pe care l-a înregistrat poate să fi fost editat, scrie canalul War on Fake Telegram… Locația probabilă a lui Zelensky este orașul românesc Brașov: utilizatorii site-ului Flightradar au atras atenția asupra unei aeronave neidentificate care a decolat de la granița dintre Ucraina și România, însoțită de elicoptere ale Forțelor Armate ale Ucrainei. Este posibil, scrie canalul, ca avioanele să-l transporte pe Zelensky și echipa sa.”, scrie Ria.ru.

14 elicoptere ucrainene au primit aprobare să aterizeze în România

După ce marți au aterizat la Iași patru elicoptere din Ucraina, după care au decolat către Brașov, alte cinci astfel de aparate de zbor au intrat în România pentru reparații. Ministerul Apărării Naționale a anunțat că în total, în țara noastră ajung 14 elicoptere aparținând ucrainenilor.

Ca urmare a primirii aprobărilor diplomatice de survol din partea autorităților române, încă cinci elicoptere ucrainene configurate pentru executarea misiunilor civile și fără armament la bord se află, la acest moment, în deplasare către județul Brașov, pentru operațiuni de mentenanță planificate la Airbus Helicopters România. Și pentru aceste aeronave au fost depuse, conform reglementărilor aeriene naționale, planuri de zbor în sistemul de trafic aerian civil.”, transmite MApN.

În urmă cu câteva zile, Rusia a amenințat România să nu pună la dispoziția armatei ucrainene aerodromurile sale. Un purtător de cuvânt al Ministerului rus al Apărării a declarat că orice țară care își va pune la dispoziție aerodromurile pentru aparatele de zbor militare ale Ucrainei poate fi considerată ca a intrat în conflict cu Rusia.

Folosirea rețelelor de aeroporturi sau aerodromuri ale altor țări pentru a găzdui aeronave militare ucrainene și utilizarea lor ulterioară împotriva forțelor armate ruse poate fi considerată ca o implicare a acestor state într-un conflict armat.
Practic, întreaga aviaţie de luptă a Ucrainei a fost distrusă. Dar ştim dintr-o sursă sigură că avioane ucrainene s-au deplasat spre România şi spre alte state vecine”, a mai spus Konaşenkov.”, a declarat purtătorul de cuvânt Igor Konașenkov, citat de agenția de presă Interfax.

Citiți articolul original pe Playtech

Declinarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola