Cauta
Adauga
Sign In

Liga Studentilor implineste 18 ani – trei zile de concerte si spectacole

Liga Studentilor implineste 18 ani – trei zile de concerte si spectacole

parazitii-liga-studentilor-18ani-9octombrie

Pentru a marca aniversarea a 18 ani de la înfiinţare, Liga Studenţilor Galaţi (LSG) organizează Festivalul „Zilele Studenţilor Gălăţeni” care se va desfăşura pe parcursul a trei zile.
Astfel, miercuri, 9 octombrie, începând cu ora 10.00, în Sala Senatului a Universităţii „Dunărea de Jos” va avea loc o şedinţă specială a organizaţiei studenţeşti, la care vor lua parte reprezentanţi ai instituţiilor gălăţene, conducerea Universităţi, membri ai LSG şi membri ai Asociaţiei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România. În cadrul şedinţei, va fi convocată şi o discuţie ce va avea drept temă finanţarea învăţământului.
De asemenea, seara se dă tonul la distracţie – tot miercuri, începând cu ora 22.00, formaţia Paraziţii vor susţine un concert în Club S. Mai departe, joi, începând cu ora 16.00, va avea loc între căminele D şi H, un spectacol de dans în aer liber organizat de studenţi. Ultima zi a Festivalului, vineri, începând cu ora 21.00, este dedicată unei serate folk care va avea loc tot în Club S.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola