Liga Studentilor implineste 18 ani – trei zile de concerte si spectacole

Pentru a marca aniversarea a 18 ani de la înfiinţare, Liga Studenţilor Galaţi (LSG) organizează Festivalul „Zilele Studenţilor Gălăţeni” care se va desfăşura pe parcursul a trei zile.
Astfel, miercuri, 9 octombrie, începând cu ora 10.00, în Sala Senatului a Universităţii „Dunărea de Jos” va avea loc o şedinţă specială a organizaţiei studenţeşti, la care vor lua parte reprezentanţi ai instituţiilor gălăţene, conducerea Universităţi, membri ai LSG şi membri ai Asociaţiei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România. În cadrul şedinţei, va fi convocată şi o discuţie ce va avea drept temă finanţarea învăţământului.
De asemenea, seara se dă tonul la distracţie – tot miercuri, începând cu ora 22.00, formaţia Paraziţii vor susţine un concert în Club S. Mai departe, joi, începând cu ora 16.00, va avea loc între căminele D şi H, un spectacol de dans în aer liber organizat de studenţi. Ultima zi a Festivalului, vineri, începând cu ora 21.00, este dedicată unei serate folk care va avea loc tot în Club S.

Picture of Mihaela Gîdei

Mihaela Gîdei

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola