Let’s Do It, Romania ! – Ne pregatim pentru ziua de curatenie nationala, programata pentru 12 mai

Pentru cel de-al treilea an consecutiv, romanii vor fi invitati sa participe la ziua de curatenie nationala. Sub indrumarea echipei „Let’s Do It, Romania!”, pe data de 12 mai, va avea loc actiunea de curatenie generala. Evenimentul este programat pentru aceeasi zi si in Bulgaria, Moldova si Turcia, in contextul in care peste 85 de tari din intreaga lume vor avea parte de o astfel de zi de curatenie generala, in perioada 24 martie – 25 septembrie.
Actiunea globala de curatenie este organizata sub numele de „Let’s Do It, World!”, fiind initiata de comunitatea cu acelasi nume, care cuprinde toate tarile in care a fost deja realizat proiectul. Cele 85 de tari participante din intreaga lume isi propun sa aduca o schimbare reala si sa demonstreze ca oamenilor le pasa de natura si de tara in care locuiesc si ca vor sa traiasca intr-o lume mai responsabila.
După succesul primelor doua editii, din 2010 si 2011, la care au participat peste 500.000 de voluntari care au colectat peste 1.300.000 de saci de deseuri, este momentul unei noi provocari pentru Romania. Tara noastra este un model de succes pentru alte tari din proiect, mai multe initiative locale fiind preluate si la nivel international: aplicatiile create de echipa de IT, unele dintre strategiile de project management, logistica si comunicare sunt acum folosite si in alte tari „Let’s Do It!”.
Obiectivul strategic al actiunii din acest an este cresterea procentului de reciclare a deseurilor la 30% din numarul de saci colectati, de la 26% in 2011 si 17% in 2010.
Mai multe detalii pot fi obtinute accesand site-ul proiectului, www.letsdoitromania.ro.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola