Lenovo prezintă Yoga T500 Play Smart, un proiector cu baterie mare, diagonală de proiecţie de 250 cm

Chiar dacă EURO 2020 a trecut la anul pe vremea asta vom viziona meciurile de la Cupa Mondială 2022, din Qatar. Ne pregătim care cu televizoare cu diagonală mare, care cu proiectoare şi Lenovo vine în întâmpinarea celor ce vor o diagonală cu adevărat mare prin intermediul lui Lenovo Yoga T500 Play Smart. Acesta este un proiector portabil cu baterie mare integrată şi cu o diagonală de proiecţie de 250 cm.

Lenovo a ţinut în această săptămână o conferinţă la Beijing pentru a îşi prezenta un lineup de gadgeturi de sărbători. Printre ele se numără şi acest proiector mobil HD cu o zonă de proiecţie de 250 cm şi sunet imersiv cinematic. Are o baterie generoasă şi costă 374 de euro. Lenovo Yoga T500 Play este succesorul lui T500 şi vine cu boxe integrate de 2 inch şi 10W, completate de radiatoare duale pasive şi o cavitate acustică generoasă ca dimensiune.

Poate fi folosit şi ca boxă Bluetooth, asigurând 10 ore de playback muzical, fără a îi activa mecanismul de proiecţie. Rezoluţia este Full HD şi este utilizată aici tehnologie Lenovo EEP Intelligent Picture Enhancement Engine, care adaugă efecte de culoare atractive imaginii. Suportă şi decodare HDR10+ şi HLG. În ce priveşte sursa de lumină, avem parte de proiecţie DLP, RGB+B şi LED. Luminozitatea va fi mereu ajustată în funcţie de lumină din cameră.

T500 Play are nevoie de doar 3 secunde pentru o focalizare foarte rapidă şi are corecţie keystone în 4 puncte. Bateria de la bord e cât se poate de generoasă, la 22.500 mAh, care asigură 5 ore de vizionare video. Vine cu port USB-C, HDMI, procesor Amlogic T972, 2 GB RAM şi 16 GB stocare. Designul este elegant şi simplu, cu nuanţe de “Champagne” şi gri, cu o zonă inferioară acoperită cu material textil.

Citiți articolul original pe

Negarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola