Negura Bunget aduce Legendele Romanesti in Club S, 6 decembrie

Iubitorii muzicii rock sunt invitati pe 6 decembrie, 2013, in Club S, la o seara de ambient/black metal alaturi de Negura Bunget. Vor mai canta Terminal Prospect (Suedia, thrash metal) si Grimegod (Romania).
Odata cu lansarea EP-ului „gind a-prins”, Negura Bunget a pregatit un complex plan de promovare, care include peste 50 de concerte ce urmeaza a fi sustinute in Europa si in Romania inainte de sfarsitul anului, menite a introduce publicul in atmosfera noului album.
Negura Bunget a luat nastere in Timisoara, in 1995. A sustinut peste 500 de concerte de la infiintare si pana in prezent, cele mai multe in afara tarii, in peste 30 de tari de pe 3 continente. In 2012 Negura Bunget a sustinut 70 de concerte, incluzand un turneu headliner de 35 de concerte in SUA si Canada.
De-a lungul timpului formatia a participat la cele mai mari festivaluri de profil din lume: Wacken Open Air (Germania), Maryland Death Fest (SUA), Graspop Metal Meeting (Belgia), Hellfest (Franta), Summer Breeze (Germania), PartySan Open Air (Germania), Roadburn Festival (Olanda), With Full Force (Germania), Burtal Assault (Cehia), Exit Festival (Serbia), Wanted Festival (Ungaria), B’estfest (Romania), Peninsula (Romania).
Negură Bunget a lansat pana in prezent 6 albume de studio, un DVD live, 2 MCD-uri si un EP, toate distribuite la nivel international si vandute in zeci de mii de exemplare. Toate textele formatiei sunt scrise in limba romana, fiind inspirate de istoria, natura si spiritualitatea autohtona

Aradenii de la Grimegod s-au infiintat in 1991 si au lansat de atunci 3 albume si doua demo-uri: Never Come Back – 1994, Under the Sad and Silent Sky – 1995, Dreamside of Me – 1997, The Darkside – 1998, With Broken Wings – 2000. Grimegod a sustinut sute de concerte, atat in tara cat si in strainatate. Cu ocazia turneului Grimegod lanseaza un nou album, intitulat Wrong Roads.
Celor doua trupe romanesti li se vor alatura ca invitati suedezii de la Terminal Prospect, o formatie infiintata in 2005, la Stockholm si care a lansat doua albume si un EP pana in prezent
Sunt la doua vizita in Romania dupa ce au cantat si cu Cryptopsy la Bucuresti in aceasta vara. Terminal Prospect combina Death Metalul melodic suedez cu influente de old school Thrash Metal

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola