„Lectia de violoncel” cu Radu Beligan la Casa de Cultura a Sindicatelor, 19 februarie

Radu Beligan, cel mai longeviv artist al scenei româneşti, joaca în spectacolul în premieră “Lectia de violoncel“, scris de Mona Radu special pentru el şi pentru fiica lui, Lamia, şi regizat de Felix Alexa.
Dupa 20 de ani de casnicie, Eva (Lamia Beligan) o fosta vedeta de film, traieste suspiciunea ca sotul ei, politicianul George Popa (Radu Beligan ), ii este infidel. Ranita profund in orgoliu, participa la un casting unde obtine un rol intr-un film american, dar pentru interpretarea lui, ea trebuie sa invete sa cante la violoncel doar in trei luni. In felul acesta, il cunoaste pe tanarul profesor Radu Manoliu (Marius Manole) care este insurat cu Gabi (Tania Popa/Rodica Ionescu) si au doi copii.
Daca la inceput profesorul de violoncel i se pare Evei dezagreabil, treptat se indragosteste de acesta, si fara scrupule il seduce, negandindu-se la consecintele care nu intarzie sa apara. Despre alegerea Evei, intre rolul pe care si-l doreste cu disperare, barbatul de care s-a indragostit si actualul sot, veti vedea in comedia Lectia de violoncel.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola