Cauta
Adauga
Sign In

Lansare de carte la Muzeul de Istorie “Paul Păltănea”

Muzeul de Istorie „Paul Păltănea” Galați vă invită joi, 10 decembrie 2015, ora 1500, la evenimentul cultural prilejuit de lansarea cărților: O MIE DE ANI ÎN O SUTĂ UNA ENIGME, autori Nicoleta şi Radu Sergiu Ruba şi O VARĂ CE NU MAI APUNE, autor Radu Sergiu Ruba.

o vara ce nu mai apune

Oriunde se hotărăşte să apară, enigma îl pune pe om pe gânduri. Deoarece, oricare i-ar fi încarnarea, dincolo de aparenţa ei, începe labirintul necunoscutului, e probabil să se ivească puteri ascunse, energii neînchipuite, fiinţe şi lumini din alte lumi. (Nicoleta și Radu Sergiu Ruba – „O mie de ani în o sută una enigme”)
Forța evocatoare și talentul confesiv fac din O vară ce nu mai apune pașaportul spre ținuturi și oameni din alt loc și din alt secol. Radu Sergiu Ruba scrie despre șaradele vieții, despre farsele, descompunerile și recompunerile ei. Prozele lui stau la confluența dintre istorie, geografie și biografie. Le citești cu emoția elevului care, pe vremuri, aștepta ca soarele să prindă în raza lui picătura de cerneală suspendată în vârful peniței. (Radu Paraschivescu – „O vară ce nu mai apune”)
Evenimentul se va desfăşura la Muzeul „Casa Cuza Vodă”, secţie a Muzeului de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

 
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola