Lansarea volumului de poezie „Strune de dor”

Lansarea volumului de poezie „Strune de dor”, semnat de Vera Crăciun și apărut sub egida Asociației Universul Prieteniei Iași, va avea loc sâmbătă, 10 noiembrie, la ora 12.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Galați. Scriitoarea gălățeană, Cezarina Adamescu, este cea care va face prezentarea volumului și spune, în prefața cărții, că „poeta luminează cu flacără de sine cuvântul, iar cuvântul luminează în jur”. Grafica și coperta volumului este reallizată de artistul plastic Liliana Nastas Brătescu, membră al Uniunii Artiștilor Plastici – filiala Iași.
La eveniment vor fi prezenți și alți scriitori precum Pompiliu Comşa, Emilian Marcu şi Paul Sân-Petru. De asemenea, membrii cenaclului „Ferestre în timp” din Galați vor citi din cartea lansată.
Surprizele pentru participanții la acțiune nu se opresc aici: cantautorul gălățean Săndel Spînu va oferi celor prezenți un moment muzical de excepție, așa cum ne-a obișnuit artistul.
Evenimentul este organizat de Asociaţia Universul Prieteniei Iaşi, în colaborare cu Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi şi Cenaclul “Ion Chiric”. Intrarea este liberă.

Comentarii - 1

livia

livia

Orice lansare, un mini-pas divin.
Felicitari autoarei!
Succes tuturor!

noiembrie 1, 2012 5:44 am Raspunde

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola