Lansare de carte, pe 24 martie, la Librăria Humanitas : 40 DE ZILE, de Chris Simion

Librăria Humanitas din Galaţi găzduieste marţi, 24 martie, începând cu ora 17.00, întâlnirea lui Chris Simion cu cititorii săi. Noul său roman „40 de zile”, publicat de Editura TREI, se lansează printr-un turneu unic în România: 40 de zile, 40 de oraşe, 40 de librării, 40 de întâlniri cu cititorii.

lansare-chris-simion-galati

După bestseller-ul „Ce ne spunem când nu ne vorbim”, Chris Simion le propune cititorilor „40 de zile”, un roman-basm care îţi dă poftă de trăit în adevăr şi frumos.
„Atunci când îl minţi pe celălalt şi îl înşeli, îl faci complice la nefiresc şi neadevăr. Începe să se simtă rău, nu-şi mai găseşte locul, nu înţelege ce se întâmplă şi într-o dimineaţă se trezeşte invadat pe corp de cactuşi. Povestea oamenilor cactuşi este povestea oamenilor care se mint. Tolerarea minciunii e la fel de toxică precum minciuna însăşi. Te roade, te mănâncă, te distruge până într-o zi în care nu mai ştii cine esti”, spune Chris Simion despre cartea “40 de zile”.
Cea de-a noua carte, scrisă în 40 de zile, este recomandat persoanelor aflate în derută existenţială, cu alergie la minciună şi cu tulburări de maturitate. Spectacolele ei reprezintă provocări atât pentru actorii cu care lucrează, cât şi pentru spectatorii care îi prizează poveştile.
Chris Simion s-a născut pe 20 august 1977, în Bucureşti. A absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale“ – Bucureşti, secţia teatrologie, în 2000, şi secţia regie teatru în 2005.
Din 2009, Chris Simion este membră a Uniunii Scriitorilor din România.Turneul autoarei de promovare a cărtii „40 de zile” a demarat la 1 martie la Bucureşti şi se va încheia pe 9 aprilie.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola