Lansare de carte „Dragoste n-are plural” la libraria Humanitas

În data de 27 septembrie va avea loc lansarea cărții Dragoste n-are plural, începând cu ora 17.00.
La eveniment vor participa autorul Vladimir Drăghia și reprezentanți ai editurii Adenium. Lansarea va fi urmată de o sesiune de autografe cu Vladimir Drăghia.
Vladimir Drăghia ni se confesează cu toată sinceritatea într-un volum de poeme care cântărește exact 21 de grame. Sunt niște note târzii din bătăi de inimi vii, prin care autorul creionează convingerea absolută care, de altfel, dă titlul cărții. 40 de poezii despre dragoste, fiecare fiind însoțită de ilustrații inedite, semnate de Andra Iulia Margină.
Cunoscut ca actor, producător și sportiv de performanță, Vladimir Drăghia este în centrul atenției presei TV, print și online prin proiectele în care s-a implicat (emisiuni și seriale TV, campanii de responsabilitate socială, reclame TV, imagine branduri). În prezent, conduce Cooperativa de Producție, o casă de producție creativă, dinamică și independentă, ce se ghidează după un singur lucru: „Facem parte dintre cei care încalcă regulile și răstoarnă convențiile, pentru a impune noi standarde”. Cooperativa a demonstrat întocmai acest lucru, prin cele două documentare pe care le-a realizat: Ecuad’Or și Dream On.

Comentarii - 1

pavele

pavele

Un titlu mare.

septembrie 23, 2014 3:50 pm Raspunde

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola