Lansare de carte: „3 teorii despre toate lucrurile”, de Ellis Potter

Luni, 20 aprilie, incepand cu ora 19.00, la Teatrul Dramatic, în prezența autorului va fi lansata cartea „3 teorii despre toate lucrurile”, de Ellis Potter.

Autorul va susține și un recital muzical la flaut, iar în deschidere, cei prezanti se vor delecta cu acorduri  de pian, în interpretarea lui Marian Iancu. De asemenea, în program este inclus si un timp de întrebări și răspunsuri în urma discursului despre carte. Evenimentul este organizat de Proveritas, o asociație non-guvernamentală educativă, pro dezvoltare personală, gândire critică și dialog.
„Ce este realitatea? Care este scopul vieții umane? De ce suferim? În acest volum concis, vorbitorul internațional Ellis Potter explorează trei concepții despre lume și viață majore care oferă răspunsuri diferite în mod radical la aceste întrebări eterne. Printr-un limbaj clar, dar convingător, Potter ne prezintă că cele trei concepții despre lume și viață și că unica speranță pe care fiecare dintre acestea o aduc omenirii, au consecințe profund diferite cu privire la modul în care percepem realitatea de zi cu zi, precum și scopul ultim al vieții noastre.” (Ellis Potter)

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola