Lada X-Ray, conceptul surpriză al ruşilor


Cu ocazia salonului auto de la Moscova, Lada a prezentat conceputul X-Ray, un proiect destul de ambiţios ce i-a lăsat plăcut impresionaţi pe cei prezenţi.
Conceptul X-Ray întruchipează un SUV futurist, cu multe elemente surprinzătoare. Deşi seamănă cu un Ford Focus de generaţie mai veche, conceptul celor de la Lada impresionează mai ales prin grilajul din faţă, care formează un X uriaş.

În partea din spate, Lada a gândit nişte stopuri alungite şi un hayon foarte înclinat. De asemenea nu lispesc nici inserţiile cromate, acestea fiind prezente atât în grilajul din faţă, în spate, precum şi pe părţile laterale.

Un alt aspect important este şi plafonul din sticlă care sporeşte vizibilitatea şi luminozitatea în habitaclu. În interior, Lada nu se dezmite, în sensul că nu a renunţat la formele pătrăţoase ce duc cu gândul la anii 1990.

Totuşi, X-Ray se bucură de o combinaţie de culori care îi oferă foarte multă eleganţă. Astfel, ruşii au mizat pe un ceas de bord central, scos în evidenţă cu ajutorul altor gadgeturi interesante. Fiind doar un concept, cei de la Lada nu au prezentat caracteristicile tehnice ale modelului.

De menţionat că Lada X-Ray a fost gândită pentru patru persoane, ruşii luând în cosiderare chiar şi spaţiul, propunând în acest sens un portbagaj foarte spaţios.

După apariţia lui X-Ray, mulţi şi-au pus întrebarea dacă ruşii nu pregătesc cumva un SUV care să facă concurenţă Daciei Duster. Este însă greu de crezut că se va realize acest. O ipoteză mai plauzibilă este accea că conceptual a fost creeat pentru a îmbunătăţi celelalte modele Lada existente deja.

Deşi X-Ray nu a impresionat aşa cum a făcut-o Dusterul în urmă cu câţiva ani, trebuie apreciată iniţiativa celor de la Lada, care până acum se întreceau în lansarea de maşini pătrăţoase şi foarte neaspectuoase.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola