Kumm @ Zod!ar, 1 octombrie

Cu un nume de trupa ce inseamna „nisip” in limba tatara si cu o istorie ce implineste fix 14 ani anul acesta, KUMM, una dintre cele mai cunoscute trupe de rock alternativ din Romania, vine pe scena Zod!ar pe data de 1 octombrie pentru un concert ce se anunta excelent. Membrii actuali, adica Eugen Nutescu (Oigan) – chitara, voce, muzicuta, Catalin Mocan – voce, Kovacs Andras – clape , Mihai Iordache – saxofon , Kovacs Andras – pian, Utu Pascu – bass, John Ciurea – tobe promit, ca de fiecare data si cu fiecare concert, sa aduca ceva nou, creativ, motiv pentru fanii KUMM sa fie incantati de un eveniment muzical de calitate.
Cu fiecare concert, trupa KUMM continua sa faca istorie. Una dintre cele mai interesante si mai complexe pagini de istorie rock de la noi. De la un album la altul, KUMM nu lasa ragaz de odihna. Exista o anumita versatilitate de-a lungul existentei lor muzicale, dar, mai degraba, exista o mare neliniste si curiozitate. In ciuda diferentelor stilistice dintre albume, sound-ul KUMM este constant si inconfundabil. Trupa KUMM refuza privirea nostalgica si identificarea intr-un cliseu, KUMM te lasa cu senzatia ca are in permanenta ceva nou de transmis…
Trupa s-a infiintat in anul 1997 la Cluj si de atunci a lansat sase albume de studio: Moonsweat March (2000), Confuzz (2002), Angels & Clowns (2005), Different Parties (2006) si Far From Telescopes (2009).

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola