KFC lanseaza Brazer cu produse din pui la gratar!

Platforma Brazer care a facut senzatie in randul fanilor din Marea Britanie, Franta si Polonia este disponibila si in restaurantele KFC din intreaga tara.
Lantul de restaurante KFC, renumit in toata lumea pentru Reteta Originala a Colonelului Sanders si pentru cele 11 ierburi aromate, introduce in meniu primele produse din pui la gratar, o noua directie care va completa cu succes binecunoscutele meniuri de Hot Wings si Crispy Strips.
Intre 31 iulie si 10 septembrie, platforma Brazer va fi disponibila pentru toti clientii KFC din Romania. Prin noua platforma , cel mai popular lant de restaurante cu preparate de pui din lume ofera clientilor posibilitatea de a trece la un meniu de vara, mai usor si echilibrat insa fara niciun compromis al gustului. Indiferent ce produs alegi din platforma – sandwich, twister sau salata – KFC le garanteaza clientilor sai o noua experienta culinara care va satisface toate gusturile, ingredientul principal fiind 100% piept de pui, la gratar.

Brazer, cel mai nou sandwich KFC – este conceput dupa o reteta speciala care contine carne de pui preparata pe gratar, castraveti, rosii , salata si branza Cheddar, toate intr-o chifla Ciabatta.
Pentru a satisface toate preferintele, KFC le ofera clientiilor sai posibilitatea de a opta pentru piept de pui la gratar si in cazul salatei KFC sau twisterului, produse care vor fi preparate in fiecare bucatarie KFC din tara.

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise peste 40 de restaurante KFC atat in Bucuresti, cat si in orase precum Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca, BRAILA, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov si unul in Republica Moldova.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola