Cauta
Adauga
Sign In

Jurnal de final Tuborg Green Fest Peninsula 2011

Jurnal de final Tuborg Green Fest Peninsula 2011

S-a terminat si cea de-a noua editie a celui mai mare festival din Romania – Peninsula – ce are loc in fiecare an pe malul Muresului, unde am fost si eu prezent, cu niste prieteni si alte mii de oameni. Record de vizitatori cica – 73.000 în patru zile, anuntau organizatorii. Cred si eu, la ce trupe au fost.
„Am incheiat cu succes aceasta editie a festivalului si am inregistrat un numar record de vizitatori. Multumim sponsorilor si tuturor celor care ne-au ajutat in organizarea si mediatizarea evenimentului. Acum centralizam toate datele pentru a finaliza evaluarea in perioada urmatoare, dar noi preconizam că vom iesi pe zero cu bugetul, nu vom avea pierderi dar nici profit”, a declarat Bodor László, directorul Tuborg Green Fest Peninsula.
„Tuborg Green Fest Peninsula a fost o experienta extraordinara, spiritul acestui festival fiind dominat de muzica de calitate, distractie si spirit tanar, valori care sunt scrise in DNA-ul marcii Tuborg. Ma bucur ca cei prezenti la cel mai mare festival din Romania au putut trai o experienta marca Tuborg, si sunt convins ca toti consumatorii nostri au apreciat din plin atmosfera celor 4 zile, s-au bucurat de experientele oferite si de vremea buna alaturi de berea Tuborg”, a declarat Doron Zilberstein, Vice-Presedinte Marketing Tuborg.

Duminica, 28 august, a fost ultima zi a Tuborg Green Fest Peninsula, zi in care circa 20.000 de persoane s-au aflat pe teritoriul festivalului. Cele cinci locatii muzicale au fost impartite intre staruri ale genului metal, dub si hip-hop. In Tuborg Main Stage s-au instalat inca de dupa-masa tarziu fanii suedezilor de la Hammerfall, care au venit pentru prima oara in Romania, si ai celor de la Within Temptation.
La Kiss Terrace muzica reggae a fost excelent reprezentata de Gentleman and the Evolution, urmat de israelianul Borgore, pe care fanii dubstep-ului il asteptau cu sufletul la gura, pentru ca, mai apoi, trubadurul Dub FX sa aminteasca peninsularilor de ce a sustinut el un concert de top la editia din 2010.
Iar in traditia editiilor de pana acum, Tuborg Green Fest Peninsula a fost un festival verde, de data aceasta cu sprijinul Umbrela Verde, campanie de responsabilitate sociala initiata de Tuborg si sprijinta de Ministerul Mediului si Padurilor. In cele 4 zile aproximativ 100.000 de pahare si sticle de plastic au fost aduse spre a fi reciclate la punctul de colectare, si au fost oferite peste 2500 de premii pentru a rasplati atitudinea eco.
Programele non muzicale au avut un mare succes. Cortul Asociatiei Romane Anti-SIDA si al companiei Abbott a impartit 1.600 de prezervative si 500 de persoane si-au facut tricouri. Mii de peninsulari au încercat programele sportive, au ssrit cu coarda sau au răspuns pozitiv invitatiei de a participa la programele ONG-urilor din Festival Park.
509 persoane au pictat la Pogo Paining – cele mai multe persoane care picteaza pe o panza de 4,5 m X 1,5 m – unde s-a consumat 7,5 litri de vopsea si 20 de litri de apa, in cele patru zile de festival.
Tuborg Green Fest Peninsula a avut loc între 25 si 28 august in vecinatatea Complexului Weekend din Targu Mures.

<

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

 
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie
epantofi.ro

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola