Jurnal de final Tuborg Green Fest Peninsula 2011

S-a terminat si cea de-a noua editie a celui mai mare festival din Romania – Peninsula – ce are loc in fiecare an pe malul Muresului, unde am fost si eu prezent, cu niste prieteni si alte mii de oameni. Record de vizitatori cica – 73.000 în patru zile, anuntau organizatorii. Cred si eu, la ce trupe au fost.
„Am incheiat cu succes aceasta editie a festivalului si am inregistrat un numar record de vizitatori. Multumim sponsorilor si tuturor celor care ne-au ajutat in organizarea si mediatizarea evenimentului. Acum centralizam toate datele pentru a finaliza evaluarea in perioada urmatoare, dar noi preconizam că vom iesi pe zero cu bugetul, nu vom avea pierderi dar nici profit”, a declarat Bodor László, directorul Tuborg Green Fest Peninsula.
„Tuborg Green Fest Peninsula a fost o experienta extraordinara, spiritul acestui festival fiind dominat de muzica de calitate, distractie si spirit tanar, valori care sunt scrise in DNA-ul marcii Tuborg. Ma bucur ca cei prezenti la cel mai mare festival din Romania au putut trai o experienta marca Tuborg, si sunt convins ca toti consumatorii nostri au apreciat din plin atmosfera celor 4 zile, s-au bucurat de experientele oferite si de vremea buna alaturi de berea Tuborg”, a declarat Doron Zilberstein, Vice-Presedinte Marketing Tuborg.

Duminica, 28 august, a fost ultima zi a Tuborg Green Fest Peninsula, zi in care circa 20.000 de persoane s-au aflat pe teritoriul festivalului. Cele cinci locatii muzicale au fost impartite intre staruri ale genului metal, dub si hip-hop. In Tuborg Main Stage s-au instalat inca de dupa-masa tarziu fanii suedezilor de la Hammerfall, care au venit pentru prima oara in Romania, si ai celor de la Within Temptation.
La Kiss Terrace muzica reggae a fost excelent reprezentata de Gentleman and the Evolution, urmat de israelianul Borgore, pe care fanii dubstep-ului il asteptau cu sufletul la gura, pentru ca, mai apoi, trubadurul Dub FX sa aminteasca peninsularilor de ce a sustinut el un concert de top la editia din 2010.
Iar in traditia editiilor de pana acum, Tuborg Green Fest Peninsula a fost un festival verde, de data aceasta cu sprijinul Umbrela Verde, campanie de responsabilitate sociala initiata de Tuborg si sprijinta de Ministerul Mediului si Padurilor. In cele 4 zile aproximativ 100.000 de pahare si sticle de plastic au fost aduse spre a fi reciclate la punctul de colectare, si au fost oferite peste 2500 de premii pentru a rasplati atitudinea eco.
Programele non muzicale au avut un mare succes. Cortul Asociatiei Romane Anti-SIDA si al companiei Abbott a impartit 1.600 de prezervative si 500 de persoane si-au facut tricouri. Mii de peninsulari au încercat programele sportive, au ssrit cu coarda sau au răspuns pozitiv invitatiei de a participa la programele ONG-urilor din Festival Park.
509 persoane au pictat la Pogo Paining – cele mai multe persoane care picteaza pe o panza de 4,5 m X 1,5 m – unde s-a consumat 7,5 litri de vopsea si 20 de litri de apa, in cele patru zile de festival.
Tuborg Green Fest Peninsula a avut loc între 25 si 28 august in vecinatatea Complexului Weekend din Targu Mures.

<

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola