Cauta
Adauga
Sign In

Juicy Couture – Colectia de primavara/vara 2012

Juicy Couture – Colectia de primavara/vara 2012

Juicy Couture intampina noul sezon de primavara/vara 2012 cu o colectie stralucitoare si inventiva, ce reflecta angajamentul brandului fata de design, calitate si ultimele tendinte ale modei. Noua colectie a fost lansata printr-o campanie de advertising inovativa. Campania de print, realizata in Beverly Hills, de catre fotografii celebri de moda Inez Van Lamsweerde si Vinoodh Matadin, o are ca protagonista pe Anna S., cunoscut top model.
In completarea campaniei de print, Juicy Couture abordeaza si o modalitate mai creativa de a se adresa consumatorilor, prin intermediul unei campanii video digitale, cu modelele Mirte Maas si Kasia Strauss, campanie ce pune in evidenta Juicy Couture ca brand de fashion transcontinental, metropolitan si universal.
Tendintele acestui sezon din noua colectie Juicy Couture sunt modelele geometrice, in combinatii de culori indraznete – albastru-alb, albastru inchis-rosu si in culori pastelate. Juicy vine in completarea acestui trend cu piese feminine, in culori stralucitoare, dungi, topuri din matase, rochii cu imprimeuri florale, sacouri din dantela si fuste. Acordand o deosebita atentie detaliilor, designerii brandului vin cu mici detalii, cu ajutorul carora poate fi recunoscuta cu usurinta o piesa vestimentara Juicy.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Sign In Evenimente prin Galati

Pentru autentificare sau înregistrare mai rapidă, utilizați contul dvs. social.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola