JFB, castigatorul Campionatelor Vestax si DMC, va mixa la Galati

Sambata 24 martie 2012, JFB, castigatorul Campionatelor Vestax si DMC din Marea Britanie va mixat in Zodiar. In cadrul aceluiasi eveniment suportul local este asigurat de catre Tremour, Phoneme, Moondust, Goblin si Darcko.
După ce s-a lansat la platane in 1996, JFB a castigat o vasta experienta muzicala abordand numeroase genuri muzicale printre care Drum & Bass, Dubstep, Breakbeat sau toate tipurile de Hip Hop. In 2003 a devenit campion Vestax, in 2007 a castigat Campionatul DMC din Marea Britanie si a fost finalistul DMC World Champions (cel mai bine cotat concurs de dj-ing din lume). In 2011 redevine cel mai bun DJ din Marea Britanie, castigant editia acelui an a Campionatului DMC.
Superturntablist, producator, fondator Battlejam, proaspat incoronatul UK DMC 2011 si finalist World DMC: Jean Marc Preisler alias JFB este cunoscut pentru abilitatea sa de a transforma orice atinge in „aur”. Mashup-urile sale sunt deja parte din stofa folclorului muzical urban iar aventurile sale in productie l-au purtat prin drum & bass, dubstep, hip-hop si breaks si release-uri la case celebre precum Superstar, Hotcakes, En:Vision, Hospital, Hadouken, Cookshop si multe altele. Proaspete colaborari includ remixuri si piese alaturi de Fatboy Slim si Switch.
Ca producator, JFB a lansat câteva titluri la Hospital Records şi la labelul specializat pe dubstep „Sludge”, lucrând cu artişti precum Dj Deekline, Ed Solo, Darrison & Beardyman.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola