Jagermeister Rebel by Night – Alina Crisan & Recovery Live @ Daily, 2 noiembrie

Sambata, 2 noiembrie, Daily te invita la un nou eveniment cu muzica buna, concerte live si shot-uri de Jager.
Alina & Recovery vor sustine un recital live cu totul special, o adevarata surpriza pentru iubitorii muzicii, avand in repertoriu hituri internationale reorchestrate magistral de tanarul Vladimir Pocorschi.
Totul va debuta in forta cu un mash-up Rammstein si Black Eyed Peas si va continua cu Rihanna, Nirvana, Pink, Bon Jovi, trecand cu lejeritate prin toate genurile, fie ca vorbim de piese noi, pe val sau hituri ale anilor 80.
Rebel Girls vor acapara atentia audientei cu un program care nu poate fi incadrat in niciun gen, elementele extrem de dificile de contorsionism fiind abil integrate in coregrafii senzuale, conferind o nota de noncoformism care le justifica in totalitate numele. Rebel Girls sunt cu adevarat rebele.
Si nu sunt singurele prezente feminine care vor incinge atmosfera. Wild Cats sunt cele mai ne-obisnuite barmanite pe care le-ai intalnit vreodata. Mergi la bar pentru un shot de Jager si vei afla de ce. Primul shot de Jagermeister insa il vei primi de la echipa de fete cu eprubete, deja binecunoscutele Jager Girls.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola