iPad Mini se va lansa pe data de 17 octombrie


Surse din cadrul Apple au anunţat că iPad Mini va fi lansat peste două săptămâni, lansarea oficială urmând să aibă loc pe data de 17 octombrie. Totuşi, tableta va putea fi achiziţionată abia de la începutul lui noiembrie.

Potrivit celor de la CNN, iPad Mini vine cu un ecran de 7,85 inci si va fi prima tabletă Apple din acest segment. De menţionat că iPad Mini va fi cel de-al treilea produs lansat anul acesta de Apple după noul iPad şi iPhone 5.

Ideea unei tablete de mici dimensiuni a creat multe controverse în interiorul Apple. Steve Jobs a susţinut multă vreme că nu vede rostul unui astfel de produs, dar iată că cei de la Apple nu vor să mai respecte sfaturile fostului mentor. Totuşi, ei se dezvinovăţesc şi susţin că Steve Jobs şi-ar fi schimbat părerea cu puţin timp înainte de moartea sa.

Potrivit unui sondaj, mulţi americani şi-ar dori o tabletă de la Apple cu un display mai mic de 10 inci. Însă concurenţa pe acest segment se anunţă a fi una destul de acerbă, iPad Mini având adversari de temut: Kindle Fire, BlackBerry PlayBook 4G şi Google Nexus 7.

Din câte se pare, Apple va miza pe iPad Mini cu ecranul Retina Display, dar probabil, micuţa tabletă va veni şi cu alte inovaţii. Totodată, este de aşteptat ca noua tabletă de la Apple să fie extrem de uşoară şi subţire.

Conform unor zvonuri, producţia tabletei a început într-o fabrică din Brazilia aparţinând Foxconn – colaboratorul principal al celor de la Apple.

De asemenea, CNN a anunţat că Apple va lansa invitaţiile pentru jurnalişti cu şapte zile înaine de lansare, deci pe data de 10 octombrie. Preţul pentru iPad Mini va fi, probabil, de aproximativ 200 dolari – deci tableta va putea fi achiziţionată în schimbul unei sume destul de mici.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola