„Invitatul lunii” februarie – Călătorie în lumea teatrului

Fundația „Inimă de Copil” în cadrul evenimentelor „Invitatul lunii”, organizate la Centrul de zi „Teodora” din Galați, va primi vizita domnului Vlad Matei Ajder, actor al Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, cu activitate și în teatrul independent, alături de trupa Social Act Theatre.

Sceneta2

Talentatul actor gălățean a acceptat propunerea ca joi, 25 februarie 2016, ora 09:00, să le vorbească copiilor despre frumusețea meseriei de actor, despre pasiunea pe care o are pentru această artă și despre ce anume îți trebuie pentru a deveni actor.
În cadrul întâlnirii copiii vor afla cum se pot cunoaște mai bine prin intermediul teatrului, cum pot comunica, conștientiza și controla emoțiile cu ajutorul tehnicilor folosite pe scenă la fel ca niște mici viitori actori profesioniști.
Astfel, dorim să aducem în fața copiilor noștri de la  Centrul de Zi „Teodora” modele de viață, oameni care au îndrăznit să viseze și să își urmeze acel vis, povești ale unor oameni care au reușit prin forțe proprii iubind ceea ce fac pentru a le oferi celor mici inspirație și pentru a le arăta că se poate reuși dacă îți dorești cu adevărat, pentru a le lărgi orizontul de cunoaștere și a le da încredere în calitățile și aptitudinile pe care le descoperă în ei.
La evenimente poate participa oricine este interesat de subiectele discutate sau pentru a cunoaște mai bine programele și activitățile pe care Fundația „Inimă de Copil” le desfășoară. Încurajam participarea în baza unei donații. Aceasta poate însemna o carte dăruită bibliotecii din cadrul Centrului, suport acordat la teme copiilor sau orice sumă ce ar putea ajuta la susținerea activităților organizației.
Vă așteptăm cu drag!
Fundația „Inimă de Copil” este înființată în decembrie 1996, de un grup de voluntari din Galați, România. Programele se adresează copiilor și familiilor în dificultate îmbunătățind calitatea vieții lor.
Serviciile sociale oferite previn abandonul școlar, oferă terapie și recuperare pentru copii cu dizabilități, integrare socială pentru tineri și familii.
În cei 19 ani de activitate, peste 15.000 de copii, tineri, familii în dificultate au beneficiat de activitățile organizației.

Sceneta1

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola