Invitatie la targul de articole handmade, la CCSG

Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi organizează prima ediţie a târgului de handmade, vintage şi anticariat „Cufărul cu amintiri”, derulat în perioada 25-27 octombrie, la etajul I al instituţiei menţionate.
Cei care doresc să participe la târg în calitate de expozant, se pot înscrie până în data de 20 octombrie la una dintre categoriile: design vestimentar, bijuterii, accesorii, ceramică pictată, sticlă pictată, lumănări parfumate, agende, jurnale, felicitări, produse tricotate sau croşetate, origami, obiecte decorative, cosmetice naturale, produse bio, articole pentru copii.
Pe lângă fişa de înscriere, aceştia trebuie să aibă la dispoziţie şi un portofoliu de produse (un catalog sau un site unde) unde pot fi vizualizate creaţiile artistului Organizatorii îşi rezervă dreptul de a selecta artiştii în funcţie de calitatea şi frumuseţea articolelor prezentate.
Taxa de înscriere este de 90 de lei, aferentă celor trei zile de desfăşurare a evenimentului, iar mai multe detalii pot fi obţinute la numărul de telefon 0236.46 83 64, disponibil între orele 9.00 şi 17.00.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola