Invitatie in „Tara surasului”, la Teatrul Muzical

Duminică, 31 mai,începând cu ora 19:00, la Teatrul Muzical „Nae Leonard”, publicul gălăţean este invitat să călătorească în „Țara surâsului”, opereta de Franz Lehar, in regia Adrian Marginean.

tara surasului 1

Opereta în două acte „Tara surâsului” are la bază libretul creat de Ludwig Herzer si Fritz Löhner-Beda. Este una dintre foarte puţinele operete în care deznodământul nu are happy-end, ideea transmisă spectatorului fiind aceea că, uneori, două lumi diferite pot coexista până la un anumit prag.
Acţiunea se petrece la Viena şi în îndepărtata Chină. Misteriosul prinţ Sou-Chong, sosit la Viena pentru probleme de stat, se îndrăgosteşte de frumoasa Lisa, o fată deşteaptă, voluntară, dar cu spirit romantic. Între Liza şi Su-Chong s-a înfiripat o dragoste nemărturisită. Rechemarea urgentă a prinţului în ţara sa precipită lucrurile. Fericirea unei iubiri împărtăşite o va face pe Liza să ignore toate avertismentele şi împotriva convenienţelor se va căsători cu Su- Chog şi-l va urma în ţara lui. Acolo o cunoaşte pe gingaşa soră a prinţului, micuţa Mi, pe care o învaţă să joace tenis şi să gândească în stil european, spre mirarea şi scandalizarea unchiului său, Tondup.
Cu fiecare zi care trece, Lisa realizează că dragostea sa pentru prinţul Sou-Chong nu poate depăşi diferenţele de concepţie dintre cele două civilizaţii, cea europeană şi cea orientală. Cu inima frântă, ca dovadă supremă a dragostei sale, Liza îi va reda prinţului libertatea părăsindu-l pentru a se reîntoarce în Europa. Pretul biletelor pentru acest spectacol este de 21,60 lei, pret intreg, si 10,80 lei, pret redus.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola