Cauta
Adauga
Sign In

Invitatie in „Tara surasului”, la Teatrul Muzical

Invitatie in „Tara surasului”, la Teatrul Muzical

Duminică, 31 mai,începând cu ora 19:00, la Teatrul Muzical „Nae Leonard”, publicul gălăţean este invitat să călătorească în „Țara surâsului”, opereta de Franz Lehar, in regia Adrian Marginean.

tara surasului 1

Opereta în două acte „Tara surâsului” are la bază libretul creat de Ludwig Herzer si Fritz Löhner-Beda. Este una dintre foarte puţinele operete în care deznodământul nu are happy-end, ideea transmisă spectatorului fiind aceea că, uneori, două lumi diferite pot coexista până la un anumit prag.
Acţiunea se petrece la Viena şi în îndepărtata Chină. Misteriosul prinţ Sou-Chong, sosit la Viena pentru probleme de stat, se îndrăgosteşte de frumoasa Lisa, o fată deşteaptă, voluntară, dar cu spirit romantic. Între Liza şi Su-Chong s-a înfiripat o dragoste nemărturisită. Rechemarea urgentă a prinţului în ţara sa precipită lucrurile. Fericirea unei iubiri împărtăşite o va face pe Liza să ignore toate avertismentele şi împotriva convenienţelor se va căsători cu Su- Chog şi-l va urma în ţara lui. Acolo o cunoaşte pe gingaşa soră a prinţului, micuţa Mi, pe care o învaţă să joace tenis şi să gândească în stil european, spre mirarea şi scandalizarea unchiului său, Tondup.
Cu fiecare zi care trece, Lisa realizează că dragostea sa pentru prinţul Sou-Chong nu poate depăşi diferenţele de concepţie dintre cele două civilizaţii, cea europeană şi cea orientală. Cu inima frântă, ca dovadă supremă a dragostei sale, Liza îi va reda prinţului libertatea părăsindu-l pentru a se reîntoarce în Europa. Pretul biletelor pentru acest spectacol este de 21,60 lei, pret intreg, si 10,80 lei, pret redus.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola