Interviu cu Marcel Bostan – solistul Alternosfera: „La Galati ne simtim ca acasa”

Marcel Bostan: „La Galați, ne simțim ca acasă”
Formația Alternosfera a fost la Galați, săptămâna trecută, pentru a susține un concert în clubul Zodiar. Am profitat de această ocazie și am realizat, după spectacol, un interviu cu solistul trupei, Marcel Bostan.

Cum ți se pare publicul gălățean?
Este al treilea concert în Galați și de fiecare dată, publicul a fost formidabil și foarte receptiv. Aici ne simțim ca acasă. Pentru că Galațiul e foarte aproape de Moldova și aveti același temperament, ne simțim ca la Chișinău.
Nu sunteți pentru prima oară în orașul nostru. Spune-mi un lucru care vă place la Galați.
Zodiarul! Este un cuibușor unde vin gălățenii, consumatori de muzică rock. Și trebuie să remarcăm acest plus foarte mare pentru că nu toate orașele din România au săli bune pentru desfășurarea unor astfel de evenimente. Sperăm ca această locație să fie încă mulți ani de acum înainte.
Pe scenă dați tot ce aveți mai bun din voi. Cât de important e acest lucru?
Asta e un mod de a fi al nostru. La repetiții suntem la fel. Puține sunt momentele în care nu suntem activi la concertele pe care le susținem. De asemenea, contribuie și publicul. Niciodată nu am avut probleme cu acesta, tot timpul este receptiv. Nu știu cum să explic fenomenul. Suntem foarte activi pentru că așa suntem, nu e o chestie pe care  intenționăm să o facem. Singurele lucruri care pot să ne oprească din aceste mișcări pe scenă sunt condițiile în care cântăm, sau necondițiile, mai bine spus: căldura sau un sistem de ventilație slab. A fost o astfel de situație la Brașov, atunci când toboșarul a fost suprasolicitat și a trebuit să meargă la spital. Bineînțeles, pentru public nu contează asta – el nu vrea doar muzică, pentru că poate fi ascultată și acasă, la căști. Dar la un concert, el caută energia, pentru că muzica e energie.
Ridicați publicul în picioare – o sală întreagă, cu sute de oameni. Care e secretul vostru?
Suntem cinci și ceea ce facem, o facem cu mare atitudine și suntem foarte pedanți în ceea ce ține de evenimente. Trebuie să muncești să iasă bine.
În încheiere, te rog să îmi spui cum ai descrie, în trei cuvinte, formația Alternosfera.
Nu știu dacă voi reuși să o descriu în doar trei cuvinte. O să folosesc numele a trei albume ale noastre, și prin ele am spus totul: „511”, „Visătorii” și „Virgula”. Acestea ne reprezintă pe noi cel mai bine.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola