Înscrieri pentru proiectul sportiv studențesc L.S.G. OLIMP-X

Liga Studenților din Galați, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților din Galați și Universitatea „Dunărea de Jos” din Galati, va desfășura, în perioada 11 – 15 mai 2015, proiectul tradițional L.S.G. OLIMP-X.

Proiectul OLIMP-X reprezintă o alternativă pentru activităţile cotidiene ale majorităţii studenţilor şi din Galaţi, mai exact fiind o metodă sportivă de a-şi testa abilităţile, curajul și spiritul de echipă.
Competiţia se va desfășura pe parcursul a cinci zile pline de adrenalină, iar pe data de17 mai va avea loc premierea tuturor câștigătorilor.
Înscrierile la acest proiect se pot face între orele 10:00 si 16:00, la sediul LSG din strada Domnească, Facultatea de Inginerie, Corp “D”, până la data de 11 mai 2015, pe baza carnetului de student. Astfel, toti studenții sunt provocați să ia parte la probe precum tenis de picior, mini-campionat de fotbal, ștafetă, karting, volei. La proba de tenis de picior taxa este de 15 lei, la , mini-campionatul de fotbal este de 30 lei, la stafeta este gratis, pentru proba de volei este de 18 lei, iar pentru karting 15 lei.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola