Imagine Leadership – Un eveniment inedit pentru tinerii viitori antreprenori

AIESEC Galaţi, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, va organiza un eveniment care îşi propune să creeze un mediu propice discuţiilor pe teme precum: antreprenoriat, management și networking. Evenimentul se adresează tinerilor, cu vârste cuprinse între 18-30 de ani, care îşi doresc să investească în educaţia şi dezvoltarea lor şi să afle bazele înfiinţării unei afaceri de succes de la oameni cu experienţă. Conferinţa  va avea loc pe 25-26 octombrie 2014, la Club Arcelor Mittal, situat în Ţiglina 1, lângă Parcul „Orășelul Copiilor”.

Participanţii la acest eveniment vor avea ocazia să ia contact cu oameni din diferite domenii de activitate, care sunt uniţi de un punct comun, anume dorinţa de a crește, de a produce o schimbare şi un impact în societatea în care trăim.

liviu-pasat-imagine-leadership-2014-prin-galati

Imagine Leadership este un eveniment marca AIESEC Galaţi care se află deja la a-III-a ediţie şi ca în fiecare an, aduce laolaltă tineri entuziaști şi speakeri de excepție pentru a împărtaşi experienţe profesionale, poveşti de viaţă, ce înseamnă să fii un lider adevărat, cum să-ţi conduci eficient echipa, ce este motivaţia şi cât de imporantă este aceasta.
De asemenea, vei avea ocazia să înveţi de la oameni care au pornit totul de la zero, cum să ajungi de la idee la afacere, cât și despre antreprenoriatul social și cel de business, care va fi esența conferinței.

Participarea este gratuită.

Tot ce trebuie să faci este să intri pe www.aiesecgalati.ro/imagine-leadership şi să-ţi rezervi locul în sală, completând formularul de înscriere. Numărul de participanți se limitează la 160, așadar, înregistrează-te din timp!

Picture of prinGalati

prinGalati

Comentarii - 1

Ana-Maria Bocaniala

Ana-Maria Bocaniala

Va multumim si va asteptam! 😀

octombrie 8, 2014 6:11 pm Raspunde

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola