Imagine Leadership – Conferinţă de business, leadership şi antreprenoriat

Anul acesta în noiembrie, va avea loc conferinţa Imagine Leadership marca AIESEC în Galaţi.

imagine-leadership

Imagine Leadership este o conferinţă care va avea ca audienţă studenţii şi elevii din Galaţi ce vor să se dezvolte şi să capete experienţă în leadership, business şi antreprenoriat.
Conferinţa va aduce laolaltă tineri entuziaşti şi speakeri de excepţie pentru a împărtaşi experienţe profesionale, poveşti de viaţă, ce înseamnă să fii un lider adevărat, cum să-ţi conduci eficient echipa, ce este motivaţia şi cât de imporantă este aceasta.
Timp de trei zile studenţii şi elevii ce se vor participa vor avea şansa de a asculta şi învăţa de la unii dintre cei mai remarcabili speakeri din Galaţi.
Conferinţa se va desfăşura pe 6,7 şi 8 noiembrie în cadrul Clubului Arcelor Mittal, situat în Ţiglina 1, lângă Parcul „Orăşelul Copiilor”. Prima zi de conferinţă se numeşte „My business, your business”, a doua „Become a business man” şi a treia zi va fi consacrată workshop-urilor. Conferinţa de anul acesta este special datorită celor două workshop-uri ce vor ajuta participanţii să pună în aplicare tot ce au învăţat în cele două zile de sesiuni.
La conferinţă vor fi prezenţi 15 speakeri care vor livra sesiuni din domeniul resurselor umane, marketing, vânzări şi finanţe.
Înscrie-te acum la cea mai tare conferinţă din această toamnă!
Date de contact:
Andrei Alexandru Panait
Vice Presedinte Marketing
Telefon: +(40) 755 215 135
Email: [email protected]
Website: http://www.aiesecgalati.ro//

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola