Cauta
Adauga
Sign In

Hurts sunt vedetele primei zile de Summer Well 2012

Hurts sunt vedetele primei zile de Summer Well 2012

Trupa Hurts revine în ţara noastră la doar un an şi jumătate de la primul concert în Bucureşti, de data aceasta trupa va concerta la Summer Well 2012. Britanicii vor urca pe scena festivalului de la Buftea în prima zi, pe 11 august 2012.
Hurts este una dintre trupele a căror ascensiune din ultimii ani a luat prin surprindere întreaga industrie muzicală. Trupa alcătuită din Theo Hutchcraft şi Adam Anderson a luat fiinţă în 2009, iar la scurt timp după ce au postat pe internet un clip realizat de ei la piesa “Wonderful Life” au obţinut un contract cu o faimoasă casă de discuri.
În anul următor lansau primul lor album, “Happiness” ce devine rapid un succes, materialul vândându-se în peste un milion de exemplare şi transformând Hurs într-una dintrecele mai “hot” trupe ale momentului. Au urmat concerte pe scenele mari ale unor festivaluri ca Glastonbury Festival sau Rock am Ring şi numeroase premii. Cei doi au fost numiţi de către NME ca “Best New Band” în 2011, categorie la care au fost nominalizaţi şi la premiile MTV Europe Music Awards cu un an înainte. În prezent cei doi lucrează intens la următorul album motiv pentru care în vara aceasta nu vor susţine foarte multe concerte.
Fanii din România vor avea şansa sa îi vadă sau să revadă pe cei de la Hurts la Summer Well pe 11 august 2012, în acceaşi zi cu Patrick Wolf, The Asteroids Galaxy Tour, Wolf Gang şi Citizens!.În cea de-a doua zi de festival, 12 august 2012, pe scena de la Domeniul Ştirbey urmând să urce The Vaccines, Glasvegas, The Big Pink şi Zulu Winter.
Abonamentele la preţ promoţional, 99 lei, pentru ediţia a doua de Summer Well mai pot fi achiziţionate doar până pe 21 aprilie 2012 la ora 13:00 din magazinele Orange. După această dată valoarea abonametelor va fi mai mare, acestea fiind diponibile spre achiziţionare şi online.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola