Horia Mihail vine la Galati, pe 1 aprilie, in cadrul unui nou turneu Pianul Calator

Turneul Internaţional „Pianul Călător“ din acest an, care va începe pe 24 martie şi se va termina pe 21 mai, va ajunge în 19 localități din țară și la Chișinău si este organizat de Centrul Cultural Media Radio România şi Asociaţia Culturală Accendo şi este susţinut de Radio România.

turneu

La Galati, recitalul va avea loc in data de 1 aprilie, de la ora 19.00, la Teatrul Muzical Nae Leonard. ”Romantic exclusiv. Chopin” este propunerea muzicală cu care Horia Mihail pornește din nou la drum însoțit de un pian de concert, pus la dispoziție de Radio România. Lumea lui Chopin va fi este dezvăluită în toată splendoarea ei în cadrul acestui concert care vor face mai frumoasă și mai caldă primăvara melomanilor.
„Pianul Călător” este un proiect Radio România organizat de Centrul Cultural Media Radio România, Asociaţia Culturală Accendo şi Fundația Marconi. Scopul acestui turneu, deja cunoscut, are și obiectivul generos de a dărui unui oraş un pian de concert cu drept de folosinţă pentru următorii ani (pentru a încuraja alte evenimente muzicale de marcă).
In urma celui de-al șaselea turneu, Pianul Călător, pus la dispoziţie de Radio România, va rămâne pentru următorii ani la Alba Iulia. În program sunt cuprinse, printre altele: Balada nr. 4, op. 52 în fa minor; Mazurca în si bemol major, op. 17. nr. 1; Mazurca în mi minor, op. 17 nr. 2; „Fantaisie Impromptu“ în do diez minor, op. 66; Balada nr. 1 în sol minor, op. 23; Valsuri op. 34 nr. 1, 2, 3. Evenimentul se va derula sub bagheta lui Mircea Horiartoc.
Biletele pentru acest recital pot fi achiziţionate de la Casa de bilete a Teatrului Muzical.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola