Horia Brenciu, megaspectacol la Teatris

In luna octombrie, la Teatris, va avea loc un megaspectacol sustinut de HB Orchestra si Horia Brenciu.

brenciu

Toti cei care doresc sa-l asculte si sa se bucure de prezenta lui Horia Brenciu, sunt asteptati pe 3 octombrie, incepand cu ora 19.00, la Teatris, pentru a petrece o seara cu totul speciala. Cântăreț, entertainer și prezentator român de televiziune, Horia Brenciu este unul dintre cei mai iubiti cantareti romani.
Cei prezenti vor avea ocazia sa asculte o mulţime dintre şlagărele sale bine cunoscute dar şi piese mai noi de pe albumul “40+” , lansat anul trecut, evocând figura lui Frank Sinatra. La sfarsitul lunii septembrie, Brenciu va sustine la Bucuresti un concert , “My way”, care reprezintă un omagiu adus lui Frank Sinatra, la 100 de ani de la nașterea artistului cu scopul de a  reînvia glorioasa epocă a muzicii swing aducând în prim plan un gen care a făcut istorie în lumea filmului, a muzicii și, fără îndoială, în inima publicului.
Astfel, e probabil ca cei care vor veni la concertul de la Galati sa asculte o unele piese precum “My way”, “Love and marriage”, “Something stupid”, “Strangers in the night” și multe altele.
Pretul unui bilet este de 180 de lei, rezervarile se pot face la numarul de telefon:0746 226 225.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola